Fut a cég - 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó

Fut a cég - a facebookon is! Csatlakozz céges csapatoddal, s tudd meg, vagy oszd meg az összes újdonságot, ami a céges versenyekkel kapcsolatos!

Jó csapatot alkottok a munkahelyeteken? Vagy most akartok azzá válni?

Ott a helyetek 2013. június 9-én az 56-osok téren (új helyszín) a JUBILEUMI 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón. Ez az egyik legnépszerűbb futó esemény a cégek körében, amelyen tavaly 1250 csapat indult.

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sikeres csapatot, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

Versenyszámok:
A félmaraton váltón 3 fő, míg a maraton váltón 6 fő fut fejenként 7032,5 métert.

A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

FONTOS!
A csapattagok több mint felének, vagyis 6 fős csapat esetén minimum 4, 3 fős csapat esetén minimum 2 főnek egy cég munkatársaiból kell szerveződni.

A nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" kategóriát és pontosan megadni a cég nevét. A cég nevének a csapatnévben is egyértelműen szerepelnie kell

Részletes versenykiírás itt található.

FUT A CÉG EXTRA - céges futóverseny sorozat - fusd át kollégáiddal az egész szezont!

2013-ban 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani akarják a cég futóinak kitartását, szervező-, mozgósító erejét! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

  • június 9. 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maraton váltó)

  • szeptember 8. 28. NIKE Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: félmaraton párban)

  • október 13. 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton®Fesztivál (érintett versenyszámok: 4 fős staféta váltó és "Céges Maraton" azaz 6 fő 7 km-es Minimaratonon)

A cég színeiben induló csapatok minden érintett versenyszámban létszámuktól, illetve eredményességüktől függően kapnak pontokat. Ezt a ponttáblázatot folyamatosan követhetik az érdeklődők a www.futanet.hu-n.
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek a 3 érintett versenyből legalább kettőn részt vettek céges csapatokkal. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

Részletes versenykiírás itt.

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR knoppers erdinger MÉDIATÁMOGATÓ Funzine Diéta és Fitnesz Funzine Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share