Jótékonyság a maratonváltón

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.
A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Ezen a versenyen 46 sportbarát részvételével indított jótékonysági futóprogramot a Bátor Tábor Alapítvány. Az Élménykülönítmény nevű akció célja, hogy minél több adomány és felajánlás gyűljön össze az alapítvány daganatos és krónikusan beteg gyerekek számára szervezett nyári táboraihoz. A futók célja, hogy a verseny előtti hetekben 2 250 000 forintot gyűjtsenek össze a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására. Minden futó személyes adománygyűjtési célt tűzött ki maga elé, ezzel segítve a Bátor Tábor beteg gyerekekért tett erőfeszítéseit. A résztvevők mindegyikének a gyűjtése egy-egy önmagában is izgalmas történet, hiszen van közöttük egyebek mellett vezérigazgató, jogász, szerkesztő, egyetemista, szerkesztő és jogász.
Akciójuk részletei itt!

K&H gyógyvarázs - játék és könyv beteg gyerekeknek!

A 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón ismét gyűjtünk gyerekjátékokat és könyveket a K&H gyógyvarázs számára. A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében kórházi gyermekosztályokat támogat a gyűjtött játékokkal és könyvekkel, ezzel is segítve a kis betegek gyógyulását. A tavalyi K&H olimpiai maraton váltón több nagy doboz adomány gyűlt össze, amely a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba került. Segítsd idén is a beteg gyerekeket! Ha van otthon olyan jó állapotú gyerekjátékod, gyerekkönyved, amire már nincs szükség, hozd magaddal május 29-től a BSI-be ha nevezni jössz, vagy a verseny hetében rajtszám felvételkor. Június 9-én a Városligetben pedig a K&H gyógyvarázs sátorban adhatod le adományodat.
A K&H gyógyvarázsról bővebben itt

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR knoppers erdinger MÉDIATÁMOGATÓ Funzine Diéta és Fitnesz Funzine Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share