2. Kékes Csúcsfutás Trail

A választott távot teljesítők, a budapesti atlétikai világbajnokságra beváltható 50%-os kedvezményes jegyvásárlásra jogosító kuponnal lesznek gazdagabbak!


2. Kékes Csúcsfutás Trail

Ha a cipő koppanása az aszfalton nem a Te világod, akkor tarts velünk a Csúcsfutás terepútvonalán.

2023. május 20.

ÚJDONSÁG! Kékes Csúcsfutás Minitrail - részletek itt olvashatóak.

2022-ben a klasszikus, aszfaltos táv mellett a Kékes Csúcsfutás Trail keretében a résztvevők terepen, pontosabban a Mátra ösvényein, csodálatos környezetben futhattak fel Kékestetőre.

2023-ban itt a folytatás! Az útvonalak leginkább abban különböznek, hogy míg a hagyományos, aszfaltos pálya permanensen emelkedik, addig a terepútvonalba néhány lejtő is belefér. Persze az emelkedők jövőre is próbára teszik majd az indulókat.

Hódítsd meg Kékestetőt a Mátra ösvényein keresztül!

A feladat 2023-ben is ugyanaz, felérni a csúcsra, csak más útvonalon.

LÁSS CSODÁT! Legyél ott te is augusztusban a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságon!
2023 augusztus 19. és 27. között rendezik Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. A Szurkolói Klub kedvezménykuponnal 50%-os áron vehetsz jegyeket az atlétikai vb esti programjaira, délelőttönként pedig mindössze 2023 forintért csodálhatod meg a szuperhősöket.
A Farsangi Vágta lezárása után küldött eredményértesítő e-mailben találsz egy kupont, mellyel kedvezményesen válthatsz jegyet a budapesti atlétikai világbajnokságra!

FŐVÉDNÖK
Hiesz_vednok VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share