Fut a cég - 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó

Fut a cég - a facebookon is! Csatlakozz céges csapatoddal, s tudd meg, vagy oszd meg az összes újdonságot, ami a céges versenyekkel kapcsolatos!

Jó csapatot alkottok a munkahelyeden? Vagy most akartok azzá válni?

Ott a helyetek 2014. június 15-én az 56-osok téren a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón]. Ez az egyik legnépszerűbb futó esemény a cégek körében, amelyen tavaly 1500 csapat, köztük 800 céges váltó indult.

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sikeres csapatot, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

Versenyszámok:
A félmaraton váltón 3 fő, míg a maraton váltón 6 fő fut fejenként 7032,5 métert.

A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

FONTOS!
A csapattagok több mint felének, vagyis 6 fős csapat esetén minimum 4, 3 fős csapat esetén minimum 2 főnek egy cég munkatársaiból kell szerveződni.

A nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" kategóriát és pontosan megadni a cég nevét. A cég nevének a csapatnévben is szerepelnie kell

Részletes versenykiírás itt található.

FUT A CÉG EXTRA - céges verseny sorozat valódi extrákkal

* májusban a hölgyeké a főszerep!
* a tavalyi 3 helyett 5 verseny
* nemcsak futni, hanem bringázni is lehet céges színekben a közös sikerért

2014-ban 5 fordulóból álló verseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani tudják kitartásukat, szervező-, mozgósító erejüket! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

  • május 18. 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála (érintett versenyszámok: egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10 km párban, 3x1,5 km

  • június 15. 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó)

  • augusztus 23-24. 24óraBringa(érintett versenyszámok: 24óra párban, 3-4 fős váltó, 5-8 fős váltó,12óra párban, váltó, 100KM párban, 100Mérföld párban)

  • szeptember 9. 29. Wizz Air Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: félmaraton párban)

  • október 12. 29. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál (érintett versenyszámok: 4 fős Flora maraton staféta és "Céges Maraton" azaz 6 fő a 7 km-es Riska Minimaratonon)

A cég színeiben induló csapatok minden érintett versenyszámban létszámuktól, illetve eredményességüktől függően kapnak pontokat. Ezt a ponttáblázatot folyamatosan követhetik az érdeklődők a www.futanet.hu-n.
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek az 5 érintett versenyből legalább 3 versenyen részt vettek céges csapatokkal, versenyzőkkel. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

Részletes versenykiírás itt található.

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSZPONZOR Telekom 2013 Wrigley_Airwaves Visegádi Ásványvíz logó Sponser logó cerbona2013 Dreher24 lkogó Xixo logó Chio logo MÉDIATÁMOGATÓ Diéta és Fitnesz Funzine joy logo harmonet Mozgásvilág_logo Presztizs Sport logó TÁMOGATÓ Orangina logó

fb share