Jótékonyság a barátság versenyén - 2015.

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.
A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

K&H gyógyvarázs - játék és könyv beteg gyerekeknek !

Ha van otthon olyan jó állapotú gyerekjátékod, gyerekkönyved, amire már nincs szükség, hozd magaddal június 1-től a BSI-be ha nevezni jössz, vagy vásárolsz a Váci úti Spuri Futóboltban, de június 9-11-én rajtszám felvételkor is hozhatod. Június 15-én az 56-osok terén pedig a K&H gyógyvarázs sátorban adhatod le adományodat.

A K&H gyermek-egészségügyi programja keretében kórházi gyermekosztályokat támogat a gyűjtött játékokkal és könyvekkel, ezzel is segítve a kis betegek gyógyulását. A tavalyi versenyen 13 nagy doboz adomány gyűlt össze, amely a SOTE I. számú Gyermekklinikára került. Nézd meg erről szóló beszámolónkat ITT! >>>

A K&H gyógyvarázsról bővebben itt

Mentőautóra gyűjt a K&H és az Opera

A K&H 12 éve támogatja a sportot és 11 éve a gyermekegészségügyet. Teszi mindezt azért, mert ezzel is hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a jelen és a jövő társadalma teljes életet éljen. A K&H 2014 óta együttműködő partnere a Magyar Állami Operaháznak. " A bank a 22. K&H mozdulj! félmaraton és maratonváltó keretében is segíti az Operaház azon törekvését, hogy egy vadonatúj mentőautóra való adományt gyűjtsön, így a K&H váltó futói és a szurkolók az OMSZ Alapítványán keresztül adományozhatnak további összegeket erre a célra." - mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

TÁMOGASD TE IS A JÓ ÜGYET!

Fuss, hogy a beteg gyerekek álmai megvalósulhassanak!

A Csodabogak csapata a súlyos, életveszélyes betegségben szenvedő gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványt támogatja és a június 14-i futásukkal szeretnének egy-egy kisgyermeknek örömet szerezni azzal, hogy valóra váltják az álmukat. A Csodalámpa már több mint 2500 súlyos betegséggel kezelt gyermek kérését teljesítette: a kicsik játékokat, csúszdát, a nagyobbak a tanulásukhoz laptopot kaptak, többen közülük hőlégballonozhattak, mozdonyt vezethettek vagy éppen hírességekkel - például Johnny Depp-pel - találkozhattak. A gyerekek a lelki támogatást nyújtó élményekből erőt merítve küzdenek a betegségük leküzdéséért

ADOMÁNYOZZ ÉS FUSS EGYÜTT A CSODABOGARAKKAL , hogy minél előbb meglegyen PÉTERTV-je és ROBI kerékpárja!

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Június 13-án hetven, 7-12 éves daganatos beteg és haemofiliás gyerek érkezik a Bátor Táborba, hogy életre szóló élményeket szerezzenek, ami megváltoztatja az életüket. Egy nappal később pedig elrajtol a nyár első Élménykülönítmény futócsapata, hogy kilométereikkel segítsék a gyerekek gyógyulását! A jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak.

Nézd meg mozgósító, lelkesítő klipjüket ITT >>>

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>

Ismerd meg az UNICEF Csapatot!

Elindult az UNICEF Csapat hivatalos közösségi adománygyűjtő oldala! A világ egy veszélyes hely. Gyerekek millióit veszélyezteti éhezés, víz-és gyógyszerhiány, háborús konfliktus, az erőszak és a nélkülözés más formái. Ezen szeretnénk változtatni. Legyen az úszás, futás, kerékpározás, hegymászás, vagy bármilyen más fantasztikus teljesítmény, tedd az élményt szebbé azzal, hogy gyermekek életét segíted!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ!>>>

A mozgás öröme legyen mindenkié!

A Suhanj! Alapítvány célja megosztani a mozgás örömét látás- és mozgássérültek társainkkal több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. Június 14-én is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat akik szívesen tájékoztatnak idei terveikről. És persze támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, kiegészítőkhöz is.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL!

Futás az új Gyermekrohamkocsiért!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők, kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Gyermekrohamkocsi az ország első és egyetlen "mobil gyermek intenzív osztálya", amely a 16 év alatt már több mint 35.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken. A miskolci és debreceni Gyermek-mentőorvosi kocsikkal együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat speciális gyermekmentői évente több mint 3.500 esetet látnak el az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Az alapítvány az idén átadásra kerülő új Gyermekrohamkocsi Stryker M1 típusú hordágyára gyűjt, hogy a világszínvonalú sürgősségi gyermekmentést folyamatosan és egyre szélesebb körben biztosítani tudják.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ!>>>

TÁMOGATÓ
budapest_logo NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 Dreher24 lkogó Horalky_logo cerbona2013 Sponser logó visegradi_2015 MÉDIATÁMOGATÓ szuperinfo joy logo Diéta és Fitnesz TÁMOGATÓ
biofreeze_uj maxballon EMMI logó

fb share