23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - egyéb nevezési információk

Egyéb nevezési információk

A nevezési módokról és lehetőségeiről itt találsz bővebb információt.

 • EGYÉNI FÉLMARATON TELJESÍTŐI részére a május 2-ig leadott EGYÉNI NEVEZÉS esetén
  • a keresztnevet automatikusan megjelenítjük a rajtszámon, a számjegy alatt
   • a nevező külön kérésére tudunk csak ettől eltekinteni
    • on-line nevezés esetén a rajtszámon megjelenő felirat részbe: "NEM KÉREK FELIRATOT" szöveget kérjük beírni
    • személyes nevezés esetén a nevezési lapon a rajtszámon megjelenő felirat részbe: "NEM KÉREK FELIRATOT" szöveget kérjük beírni
  • a két keresztnevet viselő futók esetében csak az első keresztnevet tüntetjük fel.
  • lehetőség van arra, hogy a rajtszámon a keresztnév helyett egyéb felirat (pl. becenév) kerüljön elhelyezésre, de maximum 12 karakter hosszúságban. Ezt az igényt a nevezés leadásakor jelezni kell. Csak annak a nevezőnek szerepel majd felirat a rajtszámon, aki ezt külön kéri, automatikusan a keresztnév kerül rá!
   • Kérjük azokat a nevezőket, akik férjük nevét viselik "-né" kiegészítéssel, adják meg keresztnevüket
 • A rajtszámon a számjegy alatt a név felírására hagyunk helyet a később nevezőknek is.

Hasznos:

Nevezésed csak a nevezési lap és a befizetést igazoló szelvény együttes BSI-hez történő megérkezése esetén érvényes. Ha a kettő közül valamelyik hiányzik, a nevezésed a problémás nevezések közé kerül, és a rajtszámfelvétel a szokásosnál hosszabb időt vehet majd igénybe.

Nevezettek kedvezménye a K&H mozdulj! minimaraton-váltójára

Amennyiben a háromfős csapat egyik tagja olyan futó, akinek van már élő nevezése a K&H mozdulj! maraton és félmaratonváltó valamelyik másik távjára - lehet ez egyéni vagy váltó -, az ő nevezési díja 0 forint, a másik két fő pedig a speciális csapattag árat fizethet.

Ez előzetesen csupán 3000Ft/csapat forint.(A helyszínen fizetve 3500Ft/csapat.) A 0 Ft-ot fizető csapattag a váltó nevezéséhez nem kap pólót.

A kedvezmény igénybe vételekor figyeljetek arra, hogy június 7-8-9-én szünetel a nevezés, és hogy csapatonként kizárólag egy tag lehet ingyenes résztvevő. (A kedvezmény jogosulatlan igénybevétele esetén a nevezés érvénytelen. Az esetleges visszaélések elkerülése végett időszakosan ellenőrizzük a nevezéseket.)

Természetesen nemcsak azoknak szól a lehetőség, akik mostanáig beneveztek valamely másik távra, hanem onnantól bárkinek, amikortól regisztrál az eseményre.

Irodai nevezéssel és online is bonyolítható az ügy, utóbbi esetben a Speciális csapatár nevezéssel rendelkező személynek opciókat kell választani.

További részletek itt.fb share