Diplomata Kupa

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) és a Budapest Sportiroda (BSI) külön versenyt hirdet a Magyarországra akkreditált diplomáciai testületek - nagykövetségek, főkonzulátusok -, valamint a nemzeti kulturális intézetek munkatársaiból álló 3 fős futócsapatoknak.

A verseny védnöke
Szijjártó Péter
külgazdasági és külügyminiszter

A Diplomata Kupa Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón kerül megrendezésre, amelyre tavaly 1875 staféta nevezett.

Külön értékelés és díjazás

A Diplomata Kupa csapatait - amellett, hogy szerepelnek a verseny abszolút eredménylistájában - külön értékeljük és díjazzuk az egymás között elért teljesítményük alapján. A kategória díjait nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen adjuk át a Budapesti Lengyel Intézetben (Nagymező utca 15.) ahová minden résztvevő váltót meghívunk. Az I-III. helyezett férfi és női csapatok serleget kapnak, de minden staféta csapatnévre szóló oklevelet vehet át.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2016. június 12. vasárnap
A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere
Félmaraton váltó: 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.

Kategóriák: a Diplomata Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés az ITT >>> letölthető speciális nevezési lapon.

Egy képviselet több csapatot is indíthat, de kérjük, hogy minden 3 fős váltó legalább 2 tagja a küldő ország állampolgára legyen.

Nevezési díj: 30 000-, Ft/csapat. A Diplomata Kupa csapatai által befizetett nevezési díjat jótékony célra fordítjuk.

Eredménylista: A Diplomata Kupa csapatai szerepelnek az összetett eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is. A kategória eredményeit június 20-án jelentetjük meg honlapunkon.

Bővebb nformáció a rendezvényről: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
Horalky_logo ActiveO2 cerbona2013 MÉDIATÁMOGATÓ
digisport Presztizs Sport logó Diéta és Fitnesz player.hu szuperinfo

fb share