VII Jogi Fórum Kupa

25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében hetedik alkalommal hívja külön versenyre a jogászokból, jogi területeken dolgozókból álló 3 fős félmaratonváltó, vagy 6 fős maratonváltó futócsapatokat, meghirdetve számukra a

JOGI FÓRUM KUPÁT

versenyünk védnöke:
Dr. Makai Lajos
a Magyar Bírói Egyesület elnöke

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk a jogi területen dolgozóknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Versenykiírás
A verseny időpontja: 2018. június 10. vasárnap
Rajt/Cél: HUNGEXPO G pavilon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Jogi Fórum Kupa Félmaraton váltó: 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.
Jogi Fórum Kupa Maraton váltó: 6 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 42,2 kilométert, vagyis egy maratont teljesít.

Kategóriák: a Jogi Fórum Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés a Jogi Fórum Kupára: A www.futanet.hu oldal "Nevezés" legördülő menüjében szereplő módokon, az előzetes online nevezés határideje: június 7. csütörtök éjfél

A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: "Jogi Fórum", online, vagy e-mailben történő nevezés esetén a "megjegyzés" rovatban kell ezt feltüntetni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.
(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten, illetve négyen egy cégnél, intézménynél is dolgoznak és a nevezési lapon, vagy az online nevezési felületen jelöli a Fut a cég kategóriát, a Jogi Fórum Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak az ITT >>>> található díjtáblázatok szerint.

Eredménylista: A Jogi Fórum Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is. A kategória eredményeket június 25-én jelentetjük meg a honlapunkon.

Külön értékelés és díjazás a szakmai bajnokságon

A Jogi Fórum Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A külön díjazására nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre mindkét versenyszám I-VI. helyezett csapatát meghívjuk. Itt mindkét táv I-III. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a IV-VI. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.
KÜLÖNDÍJ - A díjátadó esemény megjelent résztvevők között az alábbi különdíjat sorsoljuk ki: az "Angol jogi szaknyelv II. Business law - Gazdasági jog" című kötet és hozzá tartozó 3 hónapos "Gazdasági Jogi Angol Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés, amely akár futás közben is tanulható, mivel az MP3-ak magyarul és angolul is tartalmazzák a társasági jog, ingatlanjog, munkajog, pénzügyi jog, stb. szakkifejezéseit, sok-sok példamondattal, beszédre ösztönző feladattal.
A díj felajánlója a Dr. Kovács Nyelvstúdió.

Bővebb információ a szakmai bajnokságról: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó főtáv_jó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo Isostar logo 2017 MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz szuperinfo DIÉTA PARTNER
maxballon

fb share