Fut a színház

FUT A SZÍNHÁZ

VERSENYKIÍRÁS SZÍNHÁZAK, SZÍNHÁZI SZAKEMBEREK, SZÍNHÁZI DOLGOZÓK RÉSZÉRE A 26. SPAR BUDAPEST NEMZETKÖZI MARATON® ÉS FUTÓFESZTIVÁLON AZ EKIDEN VÁLTÓN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE

Ekiden: 5 fős váltók csapatversenye, ahol a tagok egymást váltva, különböző távokat futva teljesíthetik a maratoni távot.
A csapatok egyszerre rajtolnak és azonos útvonalon futnak az egyéni maratonistákkal.

Rajt: Hősök tere, 2011. október 2. 10 óra

Távok: 12,5 km - 10 km - 6,1 km - 4,9 km - 8,7 km

Váltóhelyek:
- 1. és 4. váltóhely: Pesti alsó rakpart, a Lánchíd pesti hídfőjénél
- 2. váltóhely: Budai alsó rakpart, a Halász utcai lehajtónál
- 3. váltóhely: Pázmány Péter sétány

A csapat első tagja egyéni maraton futó is lehet.

NEVEZÉSI DÍJ
6.500 Ft/csapat

A színházi ekiden váltók által befizetett nevezési díjat jótékony célra fordítjuk, a befizetett összeget a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány kapja.

FIGYELEM! KÉRJÜK, HOGY A NEVEZÉSI DÍJAT NE A BSI NEVEZÉSI IRODÁJÁBAN ÉS NE A BSI SZÁMLÁJÁRA FIZESSÉK BE, UTALJÁK, HANEM KÖZVETLENÜL A PIROS ORR BOHÓCDOKTOROK ALAPÍTVÁNY SZÁMLÁJÁRA! KÉRJÜK AZT IS, A BEFIZETÉS JOGCÍMEKÉNT NE AZT TÜNTESSÉK FEL, HOGY NEVEZÉSI DÍJ, HANEM AZ ALÁBBI SZÖVEGET: MARATON - ADOMÁNY. Az alapítvány ugyanis csak adományokat fogadhat el, nevezési díj jogcímen befizetett összeget nem.

A PIROS ORR BOHÓCDOKTOROK ALAPÍTVÁNY SZÁMLASZÁMA:
10900011-00000009-71700000


Nevezéseket szeptember 26-ig fogadunk el.

Nevezni lehet:

- A nevezési lap kitöltésével és a befizetett adományt igazoló bizonylat egyidejű visszaküldésével az ambrus.vilmos@futanet.hu e-mail címen.
- A kitöltött nevezési lapon szerepelnie kell a futók személyes adatain kívül a csapat és a képviselt színház nevének.

Rajtcsomag átvétel és chip letéti díj fizetés szeptember 26-28. között a BSI-ben, vagy a verseny helyszínén október 1-jén 12:00-18:00-ig 2-án 7:00-9:30-ig.

DÍJAZÁS

I-III. helyezett serleg

Minden futó emblémázott pólót, baseball sapkát, befutó csomagot kap.

Időmérés:
A csapatok egy bokán viselhető időmérő chipet kapnak. A váltáskor ezt kell átadni a váltótársnak. A rajt és a célvonalon csak a bokán viselt chippel lehet áthaladni. Nettó időt mérünk! Chip nélkül a versenyen indulni nem lehet. A chip letéti díja 1.000.- Ft, amit a célban a chipleadáskor visszaadunk.

Eredménylista:
A színházak közötti versenyben nevezett csapatok szerepelnek az Ekiden összetett eredménylistájában, és a külön elkészített kategóriánkénti eredménylistában is.
A Fut a színház eredményeket október 7-én jelentetjük meg a www.futanet.hu honlapon.

Egyéb:
A futók a váltóhelyre való ki, és visszajutást egyénileg oldják meg. A javasolt útvonalat, közlekedési eszközt a honlapunkon közöljük. A váltóhelyek jól megközelíthetőek:
- Az 1. és 4. a Lánchíd pesti oldalán. Kisföldalattival, és pár száz méteres gyaloglással elérhető.
- A 2. váltóhely kb. 6-7 perces laza kocogásra van az előzőtől a budai oldalon.
- A 3. váltóhely a 4-6-os villamostól pár száz méterre van a Petőfi hídnál.
A váltóhelyen öltöző sátrat igen, de mosakodási lehetőséget nem tudunk biztosítani.

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR coca cola testebreszto 2011 Danone_logo KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR timex

MÉDIATÁMOGATÓ Diéta és Fitnesz wellnes wellnes_cafe hazipatika Ideál magazin Funzine TÁMOGATÓ budapest_logo SONY műcsarnok szépművészeti

fb share