27. K&H mozdulj! futóest - megközelítés, parkolás

Verseny helyszínének megközelítése

az esemény megközelítésekor tartsd be a járványügyi előírásokat!

Déli pályaudvarról: szállj fel az M2 metróra és utazz vele a Deák térig. Itt szállj át az M1-es metróra (Mexikói út irányba) és utazz vele a Széchenyi fürdő megállóig. Onnan kb. 3-400 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Hősök terén.

  • A verseny ideje alatt a Hősök tere megállónál a járművek nem állnak meg!

Keleti pályaudvarról: szállj fel az M2 metróra és utazz vele a Deák térig. Itt szállj át az M1-es metróra (Mexikói út irányba) és utazz vele a Széchenyi fürdő megállóig. Onnan kb. 3-400 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Hősök terén.

  • A verseny ideje alatt a Hősök tere megállónál a járművek nem állnak meg!

Nyugati pályaudvarról: szállj fel a 4/6-os villamosra és utazz vele az Oktogon megállóig. Itt szállj át az M1-es metróra (Mexikói út irányba) és utazz vele a Széchenyi fürdő megállóig. Onnan kb. 3-400 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Hősök terén.

  • A verseny ideje alatt a Hősök tere megállónál a járművek nem állnak meg!

  • Ide kattintva a a BKV menetrendet láthatod
    • A Hősök tere környékén közlekedő felszíni járatok terelt útvonalon közlekednek, indulás előtt tájékozódj a lehetőségekről!

Ha tömegközlekedési eszközzel kívánod elhagyni a verseny helyszínét, különösen a félmaraton résztvevői vegyék figyelembe, hogy a késői célba érkezés miatt bizonyos járatok már nem fognak közlekedni!

Érkezz kerékpárral!
A Szépművészeti Múzeum Városliget Állatkerti körút felőli oldalán felügyelt kerékpártárolót alakítunk ki.
Nyitva tartás: 16:00-23:30 között

Parkolás:

  • olyan helyet válassz, ahol a KRESZ szabályok engedélyezik a várakozást
  • vedd figyelembe a parkolóhelyed kiválasztásánál a futóútvonal kialakítását és a mezőny elhaladásához várhatóan kapcsolódó forgalomterelési intézkedéseket
  • a versenyközponthoz közel eső városligeti parkolóhelyek várhatóan hamar megtelnek

Liget+ szolgáltatások és kedvezmények
Javasoljuk, hogy a helyszínre érkezés előtt csatlakozz a Liget+ közösséghez! Neved és email címed megadásával ingyenes regisztrálhatsz, melyért cserébe azonnal ingyen wifi-t (a Városliget területén), valamint díjmentes WC használatot kapsz 3 mosdóban (a Városligeti Nagyjátszótéren, a Városligeti Sportcentrumban és az Ifjúsági sportpályák mellett található sárga, kör alakú épületekben), valamint 10% kedvezményt kapsz számos városligeti gasztroponton (Léghajó Kert, Piknik Kert, Pántlika bisztró, Széchenyi Kertvendéglő, Pavilonkert, Nyereg bisztró).
Csatlakozom.

Ha autóval érkezel a versenyre, a legkényelmesebben a Múzeum Mélygarázsban tudsz parkolni, amelybe a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dvořák sétány kereszteződésben. A Mélygarázsban elektromos autó töltésre is van lehetőség és bankkártyával is lehet fizetni a parkolásért. A Mélygarázstól a Rajt/Cél kb. 9-10 perc sétára van. Bővebb információ.fb share