27. Nike Budapest Félmaraton - helyszín megközelítése, parkolás

Verseny helyszínének megközelítése

  • Déli pályaudvarról: szállj fel a metróra és utazz vele a Deák térig. Itt szállj át a Földalattira (M1-es vonal) és utazz vele a Széchenyi Fürdő megállóig. Innen kb. 7-800 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.

  • Keleti pályaudvarról: szállj fel a Baross tér (Garay utca) végállomáson a 79-es trolibuszra és utazz vele
    • szombaton az Olof Palme sétány megállóig. 1-2 perces sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.
    • vasárnap az Erzsébet királyné út megállóig. (A troli a Hermina úton fog közlekedni) 1-2 perces sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.

  • Nyugati pályaudvarról: szállj fel a Blaha Lujza tér irányába közlekedő 4-es vagy 6-os villamosra, utazz egy megállót az Oktogonig majd szállj át a Földalattira (M1-es vonal) és utazz vele a Széchenyi Fürdő megállóig. Innen kb. 7-800 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.

  • Parkolás
Ha gépkocsival érkezel, a Felvonulási téren, illetve a Mexikói útnál, a Földalatti (M1) végállomásánál javasoljuk a parkolást. Az Állatkerti körúton és a Hermina úton hamar megtelnek a parkolóhelyek, érkezz időben!!! A Városligeti körút le lesz zárva!!

Vissza a Nike Budapest Félmaraton kiíráshoz

Vissza a Nike Budapest Félmaraton Trió kiíráshoz

Vissza a Nike Ligetkör kiíráshozfb share