Jelmezes futás a 27. Spar Budapest Maratonon

ÖLTÖZZ JELMEZBE, ÉS SZEREZZ ÖRÖMET A NÉZŐKNEK!

A 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon ® ismét jelmezes futást hirdetünk, a maratoni és a 30 kilométeres távot teljesítők között.

Idén tökéletesen szerénytelenül szenzációs ötletünk támadt a jelmezes futóverseny, jobban mondva a futós jelmezverseny kapcsán. És az ötlet nyomán idén már tematikával együtt írjuk ki a versenyt. Öltözz tehát be a maratonra, de egyre figyelj: jelmezed valamiképpen, de mindenképpen kapcsolódjék Douglas Adams abszurd módon ötkötetes trilógiájához, annak első kötetéhez, a Galaxis Útikalauz Stopposoknak című klasszikushoz!

Mert mennyi a maraton? Mi a maraton? Legegyszerűbb válasz erre annyi csak: negyvenkettő. De hopp: társulnak a képzetek, derengenek foszlányok, beindulnak a valószínűtlenségi hajtóművek... S felmerül a nagy kérdés: az élet, a világmindenség, meg minden... no és a maraton. Ha láttad a filmet, ha olvastad a könyvet, tudod, mire kérünk. Ötletelj hát, forgasd az agyad, s öltözz! És bár a fénynél gyorsabban tulajdonképp csak a rossz hírek terjednek, te azért add tovább az infót: jelmezverseny lesz október hetedikén a Galaxis Útikalauz Stopposoknak jegyében. A verseny során egyet tilos: eltörölni a Földet egy galaktikus sztráda kedvéért... egy másik dologra viszont szintén megkérünk: mindig legyen nálad törölköző!

Versenyre fel hát, hiszen lehet, még egyszer mondjuk: LEHET, hogy maga Zaphod Beeblebrox, a galaxis elnöke nyújtja át a legszellemesebb jelmez tulajdonosának a fődíjat, egy pohárka pángalaktikus gégepukkasztót. Vagy amit addig még kitalálunk.

De ha te továbbra is Csizmás Kandúrnak szeretnél öltözni, ne fogd vissza magad!

A lényeg, hogy a távot végig jelmezben teljesítsd!
A nyerteseket az interneten szavazók, fotók alapján választják ki, és közülük a legötletesebben beöltözött hatot a zsűri értékes jutalomban részesíti!

I.helyezett: egy személyre szóló indulást nyer a 2013-as Prága maratonra vagy félmaratonra

II-III.helyezett: 5 BSI eseményen való indulást nyer a 2013. áprilistól-novemberig tartó szezonban

IV-V-VI.helyezett: 3 BSI eseményen való indulást nyer 2013. áprilistól-novemberig tartó szezonban

Tudnivalók:
- A versenyre csak a maratoni és a 30 kilométeres távra nevezők jelentkezhetnek.
- A verseny napján (10.07.), a helyszínen kell jelezni, ha részt kívánsz venni a jelmezversenyen (gyere 8:30 és 9:00 óra között a Célkapuhoz, ahol fotósunk jelmezes képet készít rólad), ez alapján választjuk ki a legjobbakat.
- A díjazottakat a szintidőn belül teljesítők közül választjuk.

VÉDNÖK

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR timex MÉDIATÁMOGATÓ joy logo hazipatika wellnes_cafe Funzine Mozgásvilág_logo Diéta és Fitnesz wellnes TÁMOGATÓ

fb share