A 27. Spar Budapest Maraton hivatalos felkészülési versenyei

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai hosszútávfutó választaná az október 7-i 27. Spar Budapest Maraton® -t az év célversenyének. Ez a cél -a maraton teljesítése- csak körültekintően megtervezett, következetes felkészüléssel érhető el, amelyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapni a minőségi munkának is.
A felkészülés második szakaszában feltétlenül szükségesek a hosszú futások, amelyeket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, sorstársakkal való találkozással, olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget és sikerélményt nyújtanak. Ezeket a mozzanatokat mérlegelve és összegyúrva 2012-ben az eddigi felkészülési tanácsainkat, edzésterveinket kiegészítve felkészülési versenyeket ajánlunk a 27. Spar Budapest Maraton® -ra készülőknek a színes hazai palettáról.

A versenyek kiemelt egyéni távjaira a 27. Spar Budapest Maraton® -ra benevezett futók 50% kedvezménnyel nevezhetnek.

július 22. vasárnap - III. Győr-Lipót Futóverseny, 27 km

Fuss a vizek városából a Szigetközbe vezető kerékpárúton és a verseny után mártózz meg a híres Lipóti Termálfürdő medencéiben! Részletek itt!

augusztus 11. szombat - II.Szelidi-tó futás, 22 és 33 km

A Szelidi-tó valójában a Duna egy hangulatos kanyargós holtága az Alföldön. Az itt futók elmondhatják magukról, hogy legyőzték a Dél-Alföld legnagyobb "kígyóját"! Részletek itt!

szeptember 15. szombat - Atomfutás-Paks, 3/4marATOM, 31,6 km

A versenyt első ízben rendezik meg a Duna-parti kisvárosban Kovács Antal dr. olimpiai bajnok védnökségével. Mottójuk: Nagy teljesítmények találkozása. Részletek itt!

VÉDNÖK

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR timex MÉDIATÁMOGATÓ joy logo hazipatika wellnes_cafe Funzine Mozgásvilág_logo Diéta és Fitnesz wellnes TÁMOGATÓ

fb share