Jótékonyság a K&H mozdulj! futóesten - 2022

Már nevezéskor lehetsz jótékony futó!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 28. K&H mozdulj! futóest versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt is támogathatod adományoddal:

Támogasd a Bátor Kicsi Lélek Alapítványt!

Az Alapítvány elsődleges célja a daganatos és leukémiás gyerekek és családjaik rendszeres, havi támogatása lakhatásban, élelmiszer és táplálékkiegészítők vásárlásában, rehabilitációban, vagy szakemberek, kiegészítő terápiák felkutatásában. Az alapítók fontosnak tartják a személyes kapcsolatot, mert életük és tapasztalataik segítség lehet azoknak, akik éppen bekerültek a gyermekrák világába.

Támogatom a Bátor Kicsi Lélek Alapítványt! >>>>

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
budapest_logo TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
PARTNER

fb share