Szakmai bajnokságok

Legyél a szakmád 5 km-es, 10 km-es, vagy félmaratoni bajnoka!

Az esemény 5 km-es, 10 km-es és félmaratoni távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig) számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Regisztráció és részvétel a szakmai bajnokságokon

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. Azokra az online nevezési felületen a nevezési folyamat részeként regisztrálhatsz úgy, hogy a "szakmai bajnokság" legördülő menüsorban kiválasztod a fent felsoroltak közül a szakmád nevét.

Ha már korábban neveztél a érintett versenyszámokra, de akkor nem jelezted ebbéli szándékod és mégis részt szeretnél venni az informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok számára meghirdetett szakmai bajnokságok valamelyikén, írj egy levelet rajtszámod és szakmád feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "szakma neve és táv" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.
A szakmai bajnokságokon való részvétel szakirányú felsőfokú végzettséghez kötött.

Külön szakmai eredménylisták

Az informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
budapest_logo TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
PARTNER

fb share