Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_bp_felmaraton_logo A Budapest Félmaraton 25. és a maratoni futás 2500. jubileuma alkalmából a BSI 2010-ben megalapította a Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak?
A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki legalább 15 alkalommal teljesítette a Budapest Félmaratont. A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Ha nem találod magad listán (lejjebb), kérjük a hiányzó év eredménylistájával igazolhatóan jelezd a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.

Miért jó klubtagnak lenni?
A Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

 • díszoklevél: a 15. teljesített Budapest Félmaraton után egy jubileumi oklevelet kap a futó
 • minden további ötödik (20., 25., 30.) teljesítés után újabb oklevelet adunk a teljesítőknek. Az okleveleket a teljesítés napján, a befutó után a versenyközpontban,lehet átvenni.
 • technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevelekkel együtt vehető át.
 • egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi rajtszámot kapnak minden Budapest Félmaratonra. Az egyedi rajtszámot a nevezéskor a nevezési lapon előre jelezni kell. Ez a szám nem szabadon választható, a BSI adja.
 • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen az eddig teljesített Budapest Félmaratonok száma szerepel.
  Az egyedi rajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint az oklevelet és a futómezt is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
 • indulási lehetőség a BSI vendégeként: minden 5. jubileumot követő évben egy szabadon választott, BSI által rendezett félmaratonon (kivéve Budapest Félmaraton) vagy a novemberi Balaton Maratonon vendégül látunk.
 • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Budapest Félmaraton nevezési díjából:
  • 15-19 teljesítés esetén 25%
  • 20-24 teljesítés esetén 50%
  • 25-29 teljesítés esetén 75%
  • 30- teljesítéstől 100%
 • a klubtagok a Budapest Félmaraton helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat.

  *= Nevezéskor a futóra vonatkozó, a nevezés leadásakor érvényes nevezési díj teljes összege befizetendő, a kedvezmény értékét pedig jóváírjuk, mely összeg bármely másik BSI esemény(ek) nevezési díjába beszámítható legkorábban az eseményt követő 30. naptól a nevezést követő év december 31-ig. A kedvezmény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!
Ha már legalább 10 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja tagok:
25x teljesítők
24x teljesítők
23x teljesítők
22x teljesítők
21x teljesítők
20x teljesítők
19x teljesítők
18x teljesítők
17x teljesítők
16x teljesítők
15x teljesítők

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja tagjelöltek:
14x teljesítők
13x teljesítők
12x teljesítők
11x teljesítők
10x teljesítők

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
nike logo 2012 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
naturaqua coca cola testebreszto 2011 volvo Amway cerbona2013 MÉDIA TÁMOGATÓK Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓK

fb share