Jótékonyság a NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratonon

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor jótékonysági futóközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. Maratoni és félmaratoni futóversenyeken induló önkénteseik teljesítményével a Bátor Tábor tevékenységére irányítják rá a figyelmet. Magyarország legnagyobb félmaratonjára folyamatosan jelentkeznek toborzásuk nyomán a futók -jelenleg 21-en- összesen 2 400 000 Ft adomány összegyűjtését vállalták felkészülésük során, amivel daganatos és krónikusan beteg gyerekeket segítenek hozzá gyógyító élményterápiás táborozáson való részvételhez.
Ismerd meg az Éménykülönítmény egyéni futóit,párosait és trióit

Suhanj! Alapítvány

Suhanj! Alapítvány célja rendszeres sportolási lehetőség biztosítása látás- és mozgássérülteknek több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. Az Városligetben is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat, támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, amit mindjárt ki is próbálhatsz a verseny valamelyik távján.
A Suhanj! a világhálón

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
nike logo 2012 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
naturaqua coca cola testebreszto 2011 volvo Amway cerbona2013 MÉDIA TÁMOGATÓK Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓK

fb share