Felkészülési versenyek - 28. Spar Budapest Maraton

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai hosszútávfutó választaná az október 13-i 28. Spar Budapest Maratont az év célversenyének. Ez a cél - a maraton teljesítése - csak körültekintően megtervezett következetes felkészüléssel érhető el, amelyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapni a minőségi munkának is. A felkészülés második szakaszában feltétlenül szükségesek a "hosszú" futások, amelyeket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, "sorstársakkal" való találkozással, olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget és sikerélményt nyújtanak. Ezeket a mozzanatokat mérlegelve és összegyúrva 2013-ban is kiegészítjük felkészülési tanácsainkat, edzésterveinket felkészülései versenyekkel a 28. Spar Budapest Maratonra készülőknek a színes hazai palettáról.

A felkészülési versenyek kiemelt távjain a 28. Spar Budapest Maratonra az adott verseny előtt legalább 10 nappal benevezett futók 50% kedvezménnyel indulhatnak. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló legkésőbb a verseny helyszínén történő bemutatásával kell igazolni. A versenyeken Törzsfutóink (Spuri Futókártya felmutatásával) 20% díjkedvezménnyel indulhatnak. A kedvezmények nem összevonhatók.

IV. Győr-Lipót Futóverseny, 27 km, július 21. vasárnap

Fuss a vizek városából a Szigetközbe vezető kerékpárúton és a verseny után mártózz meg a híres Lipóti Termálfürdő medencéiben.

Versenykiírás

Beszámoló a versenyről

III. Szelidi-tó futás, 22 és 33 km, augusztus 10. szombat

A Szelidi-tó valójában a Duna egy hangulatos kanyargós holtága az Alföldön. Az itt futók elmondhatják magukról, hogy legyőzték a Dél-Alföld legnagyobb "kígyóját" !

Versenykiírás

II. Atomfutás-Paks, FélmarATOM+, 24 km és 3/4marATOM, 31,6 km, szeptember 14. szombat

A Duna-parti kisvárosban tavaly sikerrel debütált verseny védnöke ezúttal is Kovács Antal dr. olimpiai bajnok. A verseny találó mottója: "Nagy teljesítmények találkozása."

Versenykiírás

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
timex MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share