Fut a cég a maraton fesztiválon is!

Fut a cég - a facebookon is! Csatlakozz céges csapatoddal, s tudd meg, vagy oszd meg az összes újdonságot, ami a céges versenyekkel kapcsolatos!

Jó csapatot alkottok a munkahelyeteken? Vagy most akartok azzá válni?

Ott a helyetek 2013. október 13-án az 56-osok téren

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sikeres csapatot, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

Versenyszámok cégeknek:
4 fős Flora Maratonstaféta 11,5km-12,3km-7,8km-11,6km.

FONTOS!
A csapattagok több mint felének, vagyis minimum 3 főnek egy cég munkatársaiból, alkalmazottaiból kell szerveződni.Ez nem a sportegyesületek versenye! A "menő futókból" összeállt alkalmi csapatok nevezését is csak abban az esetben fogadjuk el a Fut a cégre, amennyiben a ők a cég alkalmazottai, munkatársai.

A nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" opciót és pontosan megadni a cég nevét. A cég nevének a csapat névben is egyértelműen szerepelnie kell

A 4 fős Flora Maratonstafétára a a céges csapatok 6, főtevékenységükhöz legközelebb álló kategóriában nevezhetnek:
1. pénzügyi és üzleti szolgáltatások
2. informatika, távközlés, energia
3. ipar, kereskedelem, közlekedés
4. közszolgálat, oktatás (oktatási intézmények, oktatással foglalkozó szervezetek, cégek munkatársaiból álló csapatok), egészségügy
5. média
6. egyéb

A teljes körű nevezés itt a megfelelő kategória kiválasztását is magában foglalja!

A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

FUT A CÉG EXTRA - céges futóverseny sorozat - fusd át kollégáiddal az egész szezont!

2013-ban 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani akarják a cég futóinak kitartását, szervező-, mozgósító erejét! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

  • június 9. 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maraton váltó)

  • szeptember 8. 28. NIKE Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: félmaraton párban)

  • október 13. 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton®Fesztivál (érintett versenyszámok: 4 Flora Maratonstaféta és "Céges Maraton" azaz 6 fő az egyéni 7 km-es Riska Minimaratonon)

A cég színeiben induló csapatok minden érintett versenyszámban létszámuktól, illetve eredményességüktől függően kapnak pontokat.
Az első két verseny után kialakult aktuális cégsorrendet itt böngészheted

A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek a 3 érintett versenyből legalább kettőn részt vettek céges csapatokkal. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

A Fut a cég extra részletes versenykiírása itt.
A Fut a cég extra első versenyének sikeréről itt tájékozódhatsz!

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
timex MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share