Jótékonyság a 28. Spar Budapest Maraton Fesztiválon

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor jótékonysági futóközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. Maratoni és félmaratoni futóversenyeken induló önkénteseik teljesítményével a Bátor Tábor tevékenységére irányítják rá a figyelmet. A futóősz legnagyobb eseményére toborzásuk nyomán eddig 128 jótékony futó jelentkezett akik eddig összesen 12 050 000 Ft adomány összegyűjtését vállalták felkészülésük során, amivel daganatos és krónikusan beteg gyerekeket segítenek hozzá gyógyító élményterápiás táborozáson való részvételhez. A Flora Maratonstaféta mezőnyében ott lesz a Kiscsillag zenekar is. A négy népszerű zenész, Lovasi András, Leskovics Gábor Lecsó,Ózdi Rezső és Mihalik Ábel, 1 000 000 Ft összegyújtésére vállalkozott.
Ismerd meg az Éménykülönítményt

Suhanj! Alapítvány

Suhanj! Alapítvány célja rendszeres sportolási lehetőség biztosítása látás- és mozgássérülteknek több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítése. Az 56-osok terén is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat, támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, amit mindjárt ki is próbálhatsz a verseny valamelyik távján.
A Suhanj! a világhálón

Fussunk, mint állat!

A "Fussunk, mint állat" az Állatmentő Szolgálat Alapítvány jótékonysági sportközössége. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra, az állatvédelem fontosságára, az állatok szeretetére. Az alapítvány tagjai és szimpatizánsai második alkalommal futnak együtt. A bemutatkozásra a 28.Telekom Vivicitta Városvédő Futást és Félmaratont választották.Most azt vállalták, hogy a felkészülés során 2 000 000 Ft-ot gyűjtenek barátaik, munkatársaik, ismerőseik és a céljaikkal szimpatizáló futók körében. Az 56-osok terén is találkozhatsz standjukkal.

Ismerd meg futóikat, kövesd adománygyűjtésük állását, támogasd őket!....ITT

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
timex MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share