Jótékonyság a 29.Wizz Air Budapest Félmaratonon

Fuss és jótékonykodj!

Magyarország legnépszerűbb félmaratoni versenyén sok-sok ezer futó indul, közülük mégis kevesen lesznek egy-egy jó ügy "követei". A többség nem tudja, vagy nem akarja vállalni az adománygyűjtéssel járó feladatokat. Olyanok is vannak, akik azért nem adományoznak, mert nem tudnak választani a számukra ismeretlen "követek" közül.
Ezért áll a BSI "követként" is a jó ügyek mellé!
Azt szeretnénk, ha a szervezetek által kitűzött adománygyűjtési cél egy részét a BSI követként tudná összegyűjteni futói köréből.
Mutassuk meg együtt, hogy mi futók valóban különbek -nyitottabbak, szociálisan érzékenyebbek, segítőkészebbek, másoknak örömöt szerezni tudók- vagyunk. Ha Te is ilyen vagy, TÁMOGASD adományoddal a 29.Wizz Air Budapest Félmaratonra pályázat útján kiválasztott 3 szervezet közül a számodra legszimpatikusabbat!

Szemem Fénye Alapítvány - Dóri Ház

Magyarország első gyermekhospice háza, a pécsi Dóri Ház lakóinak jelentős része kerekesszékkel közlekedik. Az egészséges gyermekek mindennapjainak részét képező játszótéri hintázás számukra egy elképzelhetetlen, mégis vágyott élmény. A szervezet udvarán felállított, kerekesszékes használatra kifejlesztett hinta szebbé varázsolná az életet megrövidítő, vagy életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek mindennapjait. A kerekesszékes hinta ára szállítással és összeszerelési költségekkel együtt: 2,2 millió Ft, ennek az összegyűjtését célozzák a versenyen.

Adományommal hozzájárulok a kerekesszékes hintához

Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Céljuk, hogy összegyűjtsék a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassák azokat magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését. Évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma mégis egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne. Az Élelmiszerbank célja 2014-ben 1400 tonna élelmiszerfelesleg megmentése! Ahhoz, hogy a gyártóktól, hypermarketekből a hűtést igénylő élelmiszeradományokat -tejtermékek, húsfélék, zöldségek, gyümölcsök- beszállítsák raktárunkba , szükségük van a jelenlegi mellett egy második nagyobb méretű hűtős autóra. A használt autó megvásárlásához, a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon 2 millió forint adományt szeretnének összegyűjteni.

Adományommal támogatom a hűtőautó beszerzését!

Csemete Alapítvány

A Csemete Alapítvány a Főváros kezelésében álló gyermekotthonokkal tartja a kapcsolatot. Az otthonban lakók fizikai és mentális állapota nagyon különböző - vannak köztük autisták, szellemileg visszamaradottak, nemlátók és mozgásképtelenek. Céljuk 2,2 millió Ft összegyűjtése, amiből a gyermekek mozgatását és fejlesztését segítő rendszert szeretnének kialakítani.

Adományommal támogatom a mozgató rendszer kialakítását!

Ha ennél többet szeretnél...

Ha futóként a fenti három szervezet valamelyikének "adománygyűjtő követe" szeretnél lenni a 29.Wizz Air Budapest Félmaratonon, ITT SZERVEZHETSZ GYŰJTÉST!

FŐVÉDNÖK

VÉDNÖK Varga Szijjarto Simicsko Vitezy_vednok Ughy

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR Erste logó KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR Telekom 2013 coca cola testebreszto 2011 volvo naturaqua cerbona2013 MÉDIATÁMOGATÓ joy logo Diéta és Fitnesz Funzine harmonet Mozgásvilág_logo Presztizs Sport logó Faninfo logó Life.hu TÁMOGATÓ ExperiDance logó

fb share