Jótékonyság a K&H mozdulj! futóesten

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A K&H mozdulj! futóest versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

A Mozgásjavító sporteszköz beszerzésének támogatása

A zuglói "Mozgásjavító" 120 éve áll a mozgáskorlátozott diákok szolgálatában. Jelenleg 200 mozgáskorlátozott gyermek és fiatal oktatása, nevelése, mozgásfejlesztése, egészségügyi ellátása, gondozása, szakképzése és sérülés specifikus ellátása folyik az intézményben. A sporttevékenység kezdetektől fogva fontos és elengedhetetlen része a mindennapoknak. Az intézmény most egy új szakkör -a tchoukball- elindításán dolgozik. A tchoukball egy dinamikusan fejlődő sportág, melynek kerekesszékkel játszható verziója is létezik. A sportág kezdő felszerelési tárgyainak (kapuk, gyakorló-, és speciális labdák) beszerzésében segíthetünk nekik.

Támogatom Mozgásjavító sporteszköz beszerzését.>>>>

Kerekesszék szállító kerékpár a Trizoli Jótifuti Egyesületnek

A Trizoli Jótifuti Egyesület tagjai fogyatékkal élőkkel sportolnak együtt és fogyatékkal élő gyermekeket nevelő családokat támogatnak. Fontosnak tartják, hogy az érintett családok minden tagja átélhesse az általuk teremtett sport- és közösségi élményeket.Az elmúlt évben a ti segítségetekkel beszerezhettek egy speciális, könnyített kerekesszéket. Idei céljuk egy pedelec meghajtású, kerekesszéket szállító kerékpár megvásárlása.

Támogasd a Trizoli Jótifuti Egyesületet!>>>>

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
budapest_logo KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR

PARTNER
MÉDIATÁMOGATÓ

fb share