Közösségi felkészülési futások és felkészülési versenyek - 29. SPAR Budapest Maraton

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai hosszútávfutó választaná az október 11-i 29. SPAR Budapest Maratont az év célversenyének. Ez a cél - a maraton teljesítése - csak körültekintően megtervezett következetes felkészüléssel érhető el, amelyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapni a minőségi munkának is. A felkészülés második szakaszában feltétlenül szükségesek a "hosszú" futások, amelyeket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, "sorstársakkal" való találkozással, olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget és sikerélményt nyújtanak. Ezeket a mozzanatokat mérlegelve és összegyúrva 2014-ben kiegészítjük felkészülési tanácsainkat, edzésterveinket felkészülési közösségi futásokkal és versenyekkel a 29. SPAR Budapest Maratonra készülőknek a színes hazai palettáról.

KÖZÖSSÉGI FELKÉSZÜLÉSI FUTÁSOK

A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek szeptemberben olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy "első bálozó" maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt az október 11-i 29.SPAR Budapest Maratonra.

A felkészülés hajrájában 25 településen/helyszínen kínálunk közösségi futóalkalmat . Gazdag, változatos kínálatunkból keresd meg a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt és időpontot, aztán csatlakozz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

>>> Kattints ide,

és egy lapozható katalógusban böngészheted, hol, mikor és kikkel futhatsz egy jót! Linkek vezetnek a megfelelő csoportokhoz, eseményekhez.

FELKÉSZÜLÉSI VERSENYEK

A felkészülési versenyek kiemelt távjain a 29. SPAR Budapest Maratonra az adott verseny előtt legalább 10 nappal benevezett futók 50% kedvezménnyel indulhatnak. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló legkésőbb a verseny helyszínén történő bemutatásával kell igazolni. A versenyeken a Spuri Aranykártya tulajdonosok is 20% díjkedvezménnyel indulhatnak. A kedvezmények nem összevonhatók.

AKTUÁLIS FELKÉSZÜLÉSI VERSENY AJÁNLATUNK

III. Atomfutás-Paks, FélmarATOM+, 24 km és 3/4marATOM, 31,6 km, szeptember 6. szombat

A Duna-parti kisváros népszerű versenyének védnöke ezúttal is Kovács Antal dr. olimpiai bajnok. A verseny találó mottója: "Nagy teljesítmények találkozása."

Versenykiírás

KORÁBBI FELKÉSZÜLÉSI VERSENYEK

5. Győr-Lipót Futóverseny, 26,4 km, július 20. vasárnap

Fuss a vizek városából a Szigetközbe vezető kerékpárúton és a verseny után mártózz meg a híres Lipóti Termálfürdő medencéiben.

Versenykiírás

IV. Szelidi-tó futás, 22 és 33 km, augusztus 9. szombat

A Szelidi-tó valójában a Duna egy hangulatos kanyargós holtága az Alföldön. Az itt futók elmondhatják magukról, hogy legyőzték a Dél-Alföld legnagyobb "kígyóját" !

Versenykiírás

FŐVÉDNÖK

VÉDNÖK Varga Simicsko Vitezy_vednok

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo Nestle logó KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR Telekom 2013 timex volvo MÉDIATÁMOGATÓ joy logo Funzine Diéta és Fitnesz harmonet Presztizs Sport logó Faninfo logó TÁMOGATÓ Magnosolv új Ramada

fb share