Jótékonyság a 29.SPAR Budapest Maraton Fesztiválon

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen jótékonysági partnereink mindegyike futó követek által gyűjt. Lehetsz Te is adománygyűjtő követ, vagy támogathatsz meglévő követeket.

Vállalj kihívást beteg gyerekekért!

Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, daganatos és krónikusan beteg gyerekek megsegítésére jött létre Magyarországon. A csapat tagjai közös segítségnyújtásra hívják a barátaikat, hozzátartozóikat, munkatársaikat: jelképes örökbefogadásra kínálják nekik a versenyeken és a felkészülések során megtett kilométereinket – akár egy kávé vagy egy mozijegy áráért cserébe. Az Élménykülönítmény a 29. SPAR Budapest Maratonra készül. Céljuk, hogy a kampány során 10 Millió Ft adományt gyűjtsenek, amivel idén 1040 táborozó gyógyító élményeihez járulnak hozzá. Csatlakozz Te is, és fuss beteg gyerekekért egyénileg vagy váltócsapattal!

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

A célban újabb gyermekmosoly vár!

A Piros Orr Alapítvány a nevetés erejével gyógyít. A bohócdoktorok vidám játékokkal, zenével, dallal enyhítik a betegek szorongásait, fájdalmát, szomorúságát, hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük visszanyeréséhez. 27 képzett bohócdoktor 12 gyermekkórház betegeit és 2 idősek otthonának lakóit látogatják heti rendszerességgel. Versenyünkön a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványért futó követek 2 millió forint összegyűjtését célozzák, amiből a Pető Intézetben 2700 gyermek felvidítása válhat valóra a rendszeres bohócdoktori vizitek által..

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

Fuss video EEG készülékért epilepsziás gyermekek műtét előtti kivizsgálásához

A gyermekek 1%-a epilepsziás, vagyis minden századik gyermek. Ez a betegség ma már gyógyszerrel jól kezelhető, de a betegek 15-20 %-át ilyen módon nem sikerül tünetmentessé tenni. Ezekben az esetekben fordulnak a műtéti megoldás felé. A műtétet gondos, részletes, műszerigényes kivizsgálás előzi meg. A Szent János Kórház Gyermekosztálya Epilepszia Műtéti Kivizsgáló Egység kiépítését tervezi. A költségek jelentős részét az intézmény, valamint a kórházban működő gyermek-alapítványok fedezik, de a fennmaradó 1,5 Millió Ft összegyűjtését futó követei útján tervezik.

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

Gyógyító futás a Bókay Gyermekklinika kis betegeiért

A 175 éves Bókay Gyermekklinika járó- és fekvőbeteg rendelésein évente közel 64 000 gyermeket látnak el, a szervátültetésen átesett gyermekek elő- és utógondozásában, a koraszülöttek ellátásában és az újszülött kori szűrővizsgálatok terén töltenek be kulcsfontosságú szerepet. Adományoddal most a Bókay Gyermekklinika kis betegeinek segíthetsz. Mi, a klinika dolgozói az Amway Hungária csapatával azért futnak, hogy 1,5 Millió Ft-ot gyűjtsenek a Klinika új betegőrző monitorjára.

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

Fuss a Lány gyermekekért!

A lány gyermekek világszerte a megkülönböztetés és az erőszak leggyakoribb áldozatai. Az ENSZ Közgyűlése 2011-ben nevezte ki október 11-ét a "Lány gyermekek világnapjának", hogy felhívja a figyelmet a lányok jogaira és a kifejezetten őket érintő problémákra. A világon 32 millió lány gyermek nem részesül megfelelő oktatásban. A szűkös anyagi körülmények között élő sokgyermekes családok a fiú gyermekeiket küldik iskolába, míg a lányok a házimunkában, vízhordásban, pénzkeresésben segítenek. A lány gyermekek nagyobb eséllyel válnak erőszak áldozataivá, beleértve a lelki, fizikai, vagy szexuális bántalmazást is. A lányok könnyebben esnek emberkereskedelem áldozatává, de a prostitúció vagy az online szex turizmus is óriási veszélyt jelent rájuk nézve. Az UNICEF azért küzd, hogy a lány gyermekek se induljanak hátránnyal az életben, olyan gyermekkort élhessenek, amit minden gyermek megérdemel.

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

Fuss, és gyűjts adományt az életvég méltóságáért!

A Nárcisz Futókör, a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre. Maratonista, félmaratonista futóink minden lépésükkel segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó életvégi ápolását. Jótékony futóink eddig 359 ezer forintot gyűjtöttek össze, ami fantasztikus eredmény. Ebből az összegből 59 gyógyíthatatlan beteg egyszeri otthonápolását tudja megoldani az alapítvány. Várunk Téged is a csapatba!

Csatlakozz!

FŐVÉDNÖK

VÉDNÖK Varga Simicsko Vitezy_vednok

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo Nestle logó KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ metropol TÁRSSZPONZOR Telekom 2013 timex volvo MÉDIATÁMOGATÓ joy logo Funzine Diéta és Fitnesz harmonet Presztizs Sport logó Faninfo logó TÁMOGATÓ Magnosolv új Ramada

fb share