3. BSI Balaton Szupermaraton 2010. március 18-21. Szálláslehetőségek

Szálláslehetőségek

3. BSI Balaton Szupermaraton 2010. március 18-21.

FONTOS TUDNIVALÓK:

1) Csomagárak: a kiajánlott árak a fenti csomagokban leírtakat tartalmazzák. Nincs lehetőség a szobák típusának változtatására a különböző éjszakákon (pl: péntekre kétágyas szobát foglalnak, de szombatra négyágyasat). Öt ágyas szoba az eseményre nem foglalható.

2) Szállás foglalás egy-egy éjszakára: van lehetőség szállást foglalni egy-egy éjszakára is, Siófokon a Hotel Aranypartban.

3) Étkezések: a csomagárak tartalmazzák a reggelit és a svédasztalos meleg vacsorát, amelyeket nem lehet a csomagból kivenni. A svédasztalos meleg vacsora minden alkalommal a futók igényének megfelelően szénhidrátban gazdag lesz, több választási lehetőséggel. A versenyt megelőzően a svédasztalok kínálatát a weboldalunkon fel fogjuk tüntetni.

4) Helyfoglalás: kizárólag a BSI-n keresztül lehetséges. Megrendelést csak írásban tudunk elfogadni a hivatalos foglaló űrlap kitöltésével a következő feltételek szerint: a fent feltüntetett árak 2010. február 19-ig érvényesek. A kiajánlott árak felnőttekre és gyermekekre egyaránt vonatkoznak.

A 2010. február 19. után beérkező foglalásokra +2.000 Ft kezelési költséget számolunk fel foglalásonként.

A 2010. március 1. után érkező befizetések és foglalások intézését sajnos nem tudjuk garantálni. A foglalások csak a fizetéssel együtt érvényesek és a fizetések beérkezésének sorrendjében kerülnek rögzítésre. Érdeklődni az 1/220-8211-es vagy +3620/965-1966-os telefonszámon lehet. Üdülési csekket csak személyes megrendelés esetén (nevezési irodában vagy bármelyik versenyen az információban) tudunk elfogadni.

A helyfoglalásokat a következő módokon lehet intézni:

- személyesen intézni a BSI nevezési irodájában
- a megrendelő űrlap letölthető a www.futanet.hu weboldalról, majd kitöltve eljuttatható e-mailen a nevezes@futanet.hu címre,
- vagy faxon az 1/273-0936-os számra,
- vagy postán a BSI-nek a Budapest-1138, Váci út 152. címre.

Idővel előfordulhat, hogy bizonyos típusú szobák elfogynak, de még megrendelést kapunk rá, ebben az esetben kollégánk telefonon felkeresi a csapat kapcsolattartóját!

FONTOS! A BSI-n keresztül szállást foglaló egyéni indulókat és kerékpáros kísérőjüket a BSI hivatalos szállástól a rajtba, illetve a céltól a szállásra szállítjuk. Ezt az igényt a nevezés leadásakor jelezni kell!

5) Lemondási feltételek: az előzetes foglalások lemondását kizárólag írásban vagy személyes bejelentés esetén tudjuk elfogadni (e-mailen, faxon vagy személyesen a BSI irodájában) az alábbi feltételek szerint:

o 2010. február 19-ig kötbérmentesen lemondható a szállás
o 2010. február 20-tól március 1-ig 20% kötbér ellenében
o 2010. március 1. után csak abban az esetben áll módunkban a szállás díját visszatéríteni (20%-os kötbér levonásával), ha az a lemondás után eladásra kerül

VÁLASZTHATÓ SZÁLLÁS-CSOMAGOK

Hotel Aranypart - Hotel Uni csomag >>>

Hotel Aranypart - Panziók csomag >>>

Szállás Siófokon egy-egy éjszakára >>>

FOGLALÓ ŰRLAPOK

CSOMAG >>>

EGY ÉJSZAKÁS >>>

TÁRSSZPONZOR MÉDIATÁMOGATÓ Mozgásvilág_logo Funzine sztarsport logo Boss G-media

TÁMOGATÓ Almádi Yacht Club Fink_gyumolcs

fb share