Jótékonyság félmaratonistáknak - 2015.

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek következetes munkája és persze a Ti segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.
A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Élelmiszerbank - Fuss, hogy mások jóllakhassanak!

Az megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik, miközben százezrek éheznek! A Magyar Élelmiszerbank Egyesület a felesleges élelmiszert megmenti és eljuttatja a rászorulókhoz. Az Élelmiszerbank az általa mentett élelmiszert hűtőautóval szállítja be a raktárba, azonban a rászorulókhoz történő kiszállítást a partnerszervezetek végzik, amihez a hűtődobozokat biztosítani kell. 1 hűtődobozban közel 20 kg élelem jut el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá, ez közel 20.000 Ft értékű étel. A hűtődobozok kb. 150 alkalommal újra hasznosíthatók, így minden egyes darab 3.000 kg étel kiszállítását oldja meg. Mivel az élelmiszerek mentése folyamatos, egy év alatt rengeteg doboz elhasználódik, az Élelmiszerbank állandó hiánnyal küzd. Ha csak 10 doboz megvásárlására elég adományt gyűjtesz össze, mely 70 000 Ft, ezzel éves szinten 30.000.000 Ft értékű étel kiszállításához járulsz hozzá, mely hatalmas segítség a 310 000 rászoruló ellátásában, akikkel kapcsolatban állunk!

LEGYÉL AZ ÉLELMISZERBANK KÖVETE, VAGY TÁMOGATÓJA >>>

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Tudtad, hogy 21 kilométer lefutásával megváltoztathatod egy beteg gyerek életét? 2015-ben a Bátor Tábor 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogad, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény futói kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Fuss velük Te is a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonon, és legyél része a változásnak!

ISMERD MEG ŐKET 2 PERC ALATT >>>>
CSATLAKOZZ HOZZÁJUK!>>>

Őrzők Alapítvány

Az akciófilmek sztárjai igazi hősök. Kisfiúk példaképei, nagyobbacskák irigyeltjei. Hősök, akiknek két életük van: a forgatás után átöltöznek, és (majdnem) átlagos emberekként járnak-kelnek az utcán. Vannak azonban olyan hősök, akik nem tudják levetni jelmezüket, nincs választásuk a csillogás és a szürke hétköznapok között. Ők azok a kisfiúk és kislányok, akik évekig felnőtteket megszégyenítő bátorsággal néznek szembe a rettegett kórral: a daganatos megbetegedéssel. Mi, az Őrzők Alapítvány futónagykövetei értük, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyuló gyermekekért futunk. Erőt és reményt adunk nekik és szüleiknek, valamint támogatást gyűjtünk orvosi eszközökre. Hiszen tény: az időben diagnosztizált, és megfelelő kezelésben részesített gyermekek 80%-a meggyógyul, és - a hősök ruházatát levéve - teljes életet élhet. Csapatunkban leendő és gyakorló orvosok, gyermekkori daganatos betegségből gyógyult fiatalok, valamint az ügy mellett elkötelezett önkéntesek futnak.
Csatlakozz te is! Fuss, szurkolj, támogass!

A mozgás öröme legyen mindenkié!

A Suhanj! Alapítvány célja megosztani a mozgás örömét látás- és mozgássérültek társainkkal több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. Június 14-én is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat akik szívesen tájékoztatnak idei terveikről. És persze támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, kiegészítőkhöz is.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL!>>>

Fuss az UNICEF Csapattal és ments életeket!!

Értünk futja első félmaratonját Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk.

A világ egy veszélyes hely. Gyerekek millióit veszélyezteti éhezés, víz-és gyógyszerhiány, háborús konfliktus, az erőszak és a nélkülözés más formái. Világszerte, naponta 16.000 gyerek hal meg 5 éves kora előtt megelőzhető okokból, amely esetek több mint fele a súlyos alultápláltságra vezethető vissza. Milliónyi további gyerek számára ma a világon a háború a mindennapokat jelenti, sok országban akár 10 éves gyerekeket is katonának és/vagy kényszerítenek más rabszolgamunkára, a lányok szinte minden esetben a helyszínen válnak erőszak áldozatává. 10-ből 6 gyereket súlyos testi fenyítésnek vetnek alá a világon, és minden 10. gyerek válik erőszak áldozatává.
Te is tehetsz azért, hogy a világ ne legyen ennyire veszélyes a gyermekek számára.

CSATLAKOZZ AZ UNICEF CSAPATHOZ!>>>

Sok kicsi - sokra megy! - Csemete Alapítvány

2009 óta segíti a fővárosi Sztehló Gábor Gyermekotthonokban élő, halmozottan sérült gyermekek és fiatal felnőttek fizikai, szellemi fejlődését . A mai napig 55 millió forintot gyűjtöttünk jótékony célú futással. A csemeték segítségünk nélkül nem képesek elhagyni az otthon falait, ezért az Alapítvány célja, hogy színt, örömöt, nevetést vigyen a kisgyermekek életébe, és mozgalmas, izgalmas élményeket nyújtson számukra, így segítve a társadalomba való integrációjukat is. Most a két meglevő mini busz mellé egy harmadik speciálisan átalakított gépjárműre gyűjtünk, amellyel a kerekes székes gyerekek szállítását is megkönnyítenék, hogy az életminőségüket javító terápiákra és sport foglalkozásokra is eljuthassanak.

Lépj be Te is a Team Heart csapat tagjai közé >>> - légy jószívű futó!

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto simicskó_honvédelmi drlang Varga TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ FŐSZPONZOR wizzair_2015 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
kalenji Erste logó KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol origo TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 coca cola testebreszto 2011 naturaqua volvo2015 Dreher24 lkogó Horalky_logo cerbona2013 MÉDIATÁMOGATÓ
szuperinfo digisport life joy logo Diéta és Fitnesz player.hu bien.hu men PARTNER
biofreeze_uj maxballon

fb share