Jótékonyság a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavaly a 30. Wizz Air Budapest Félmaraton jótékonysági termése 7,5 millió Ft volt, ismerd meg a részleteket ITT! >>>>

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2015-ben a Bátor Tábor 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogadott, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket.Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A versenyen induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Céljuk 2,9 millió Ft összegyűjtése. Támogasd őket Te is!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Csodabogarak - beteg gyermekek álmaiért!

A Csodalámpa Alapítvány jótékony sportolói a Csodabogarak a beteg gyerekek álmaiért futnak.A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 13 év alatt közel 3000 életveszélyes betegségben szenvedő gyermekek kívánságát teljesítette. A szervezetet támogató jótékony sportoló Csodabogarak a szeptember 11-i a futásukkal szeretnének minél több kisgyermeknek örömet szerezni azzal, hogy valóra váltják az álmukat - nyilatkozta Felkai Márta a Csodalámpa képviseletében.

Csatlakozz és adományozz, hogy minél előbb teljesülhessenek a gyermekálmok!/|_blank

Hogy mindenki jóllakhasson!

A megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik, miközben százezrek éheznek. Segíts, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen! A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy összegyűjtse a felhalmozódó élelmiszer feleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassa azokat 300 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.Minden 1000 Ft adománnyal, amit összegyűjtesz, 30 000 Ft értékű étel kiszállításában segítesz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Ökumenikus Segélyszervezet - Ne csak szurkolj, segíts!

Futni jó, segíteni jó, közösségben még jobb! Közösségben futni és segíteni a legjobb! Csatlakozz az Ökumenikus Segélyszervezet futóközösségéhez, és fuss Te is rászoruló gyerekekért! A Segélyszervezet futóközösségének tagjai azért állnak rajthoz, hogy ráirányítsák a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és minél több embert változtassanak szurkolóból aktív segítővé. Kösd össze Te is a futást a jótékonysággal!

CSATLAKOZZ, HOGY SEGÍTHESS! >>>>

Őrzők jótétfutása

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a félmaratont egyénileg, vagy a távot felosztva két- vagy háromfős váltóban!Nem akarsz futni? Gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Nyár végén pedig megnyitotta hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!!

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto simicskó_honvédelmi drlang Varga TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
kalenji Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
naturaqua Magnosolv új volvo cerbona2013 MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz szuperinfo player.hu

fb share