Felkészülési közösségi futások és felkészülési versenyek - 32. Wizz Air Budapest Félmaraton

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai futó választaná a szeptember 10-i 32. Wizz Air Budapest Félmaratont az év célversenyének. Ez a cél - főleg az első félmaraton teljesítése - csak jól megtervezett felkészüléssel érhető el, ebben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapni a minőségi munkának is. A felkészülés második szakaszában szükségesek a tervezett versenytempóban teljesített futások, amelyeket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként egyébként is meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, "sorstársakkal" való találkozással, olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget és sikerélményt nyújtanak.

KÖZÖSSÉGI FELKÉSZÜLÉSI FUTÁSOK

A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek augusztusi hétvégéken - koncentráltan 18-20-án és 25-27-én - olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy "első bálozó" félmaratonista felkészülésének utolsó szakaszához.Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a 10-18 km-es futásokon INGYENESEN vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt!

Június végétől folyamatosan bővülő listánkból itt keresheted meg a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt és időpontot és csatlakozhatsz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

augusztus 12. szombat

augusztus 18. péntek

augusztus 19. szombat

augusztus 20. vasárnap

augusztus 25. péntek

augusztus 26. szombat

augusztus 27. vasárnap

KORÁBBI FELKÉSZÜLÉSI VERSENYEK

A felkészülési versenyek kiemelt távjain a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni távjára az adott verseny előtt legalább 10 nappal benevezett futók 50% kedvezménnyel indulhatnak. Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazoló legkésőbb a verseny helyszínén történő bemutatásával kell igazolni. A versenyeken a Spuri Aranykártya tulajdonosok is 20% díjkedvezménnyel indulhatnak. A kedvezmények nem összevonhatók.

XXXIV. Tatai Minimaraton, 14 km, augusztus 5. szombat

Az ország legpatinásabb és legnépszerűbb vidéki futóversenye a Tatai Minimaraton. Ez a verseny már akkor létezett, amikor a mai fiatal futógeneráció még legfeljebb az óvodai homokozót kerülte meg. Itt az ország minden tájáról idesereglett futótársakkal kerülhetjük meg a Cseke tavat és gyönyörködhetünk a vár látványában. Hangulatos belvárosi és tóparti útszakaszok, lelkes közönség.

Versenykiírás ITT>>>>

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
simicskó_honvédelmi Szijjarto Varga NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó főtáv_jó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
kalenji kométa Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
biotech_usa_logó naturaqua cornexi_logo olimpiai ötpróba fekete volvo MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz szuperinfo DIÉTA PARTNER
biofreeze_uj

fb share