Jótékonyság a 33. SPAR Budapest Maratonon

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

Tavaly a 32.SPAR Budapest Maraton jótékonysági termése csaknem 21,6 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén is hasonló mértékű segítség találjon gazdára.

A verseny kiemelt partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálat


A játék minden gyermeknek jár

A SPAR a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, közösen támogatják az "Ide hozzuk a játszóteret!" programot. A szervezet mozgó játszóterei az ország több mint 300 kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A SPAR a maratoni standja teljes bevételét ebben az évben is a játszótér-program támogatására ajánlja fel.
Újra mesekönyv-gyűjtés

A futófesztiválon a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat idén is közösen gyűjt mesekönyveket a rászoruló gyermekeknek. A szervezők a SPAR standja melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen.

Adománygyűjtő és kiállító szervezetek

Csinálj sportot a jótékonyságból! - Bátor Tábor Élménykülönítmény

2017-ban a Bátor Tábor 1100 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogadott, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A versenyen induló több, mint 300 jótékony futó kilométerei jelképes örökbe adásán keresztül gyűjt adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Céljuk 13 millió Ft összegyűjtése. Támogasd őket Te is!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Csodabogarak - beteg gyermekek álmaiért!

A Csodalámpa Alapítvány jótékony sportolói a Csodabogarak a beteg gyerekek álmaiért futnak.A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 13 év alatt közel 3000 életveszélyes betegségben szenvedő gyermekek kívánságát teljesítette. A szervezetet támogató jótékony sportoló Csodabogarak a október 14-15i a futásukkal szeretnének minél több kisgyermeknek örömet szerezni azzal, hogy valóra váltják az álmukat.

Csatlakozz és adományozz, hogy minél előbb teljesülhessenek a gyermekálmok!

Fuss a gyermekrohamkocsiért!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel.19 év, több mint 49.000 bajba jutott kis beteget láttunk el hazánk egyetlen "mobil gyermek intenzív osztályában". Legyél Te is a Gyermekrohamkocsi csapatának tagja! Adományoddal támogass minket, a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteit, segítsük együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

RAJTVONALON A KÉK VONAL - Gyermekkrízis Alapítvány

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 25 éve biztosít a bajba jutott gyermekek és fiatal felnőttek, illetve családjuk számára gyorsan elérhető, magas szakmai színvonalú segítséget. Az alapítvány meghatározó szolgáltatása 0-24 órában hívható, minden hálózatból ingyenesen elérhető Lelki-segély vonal. A segélyvonal működéséhez 50 képzett önkéntes járul hozzá.Hisszük és valljuk, hogy a gyerekek biztonsága mindannyiunk felelőssége! Mi 25 éve segítjük a bajban lévő gyerekeket, és most te is beszállhatsz, hogy 2 500.000 Ft-ot gyűjtsünk együtt!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Megyünk Tovább Előre Alapítvány

Az alapítvány elsősorban gyógyult daganatos betegeket, kivételes esetekben kezelés alatt álló betegeket és hozzátartozóikat szeretné sportélménykehez juttatni, a felkészülés és verseny alatt célt és energiát adni, kis közösségeket formálni. Ezen a versenyen Futónagyköveteink gyűjtéséből, a sportolók általa felajánlott relikviák eladásából, támogató művészeink és támogatóink adományaiból az Országos Onkológiai Intézet számára vásárolnánk egy Elektra-2000 típusú, elektromos motorral meghajtott, joystick-irányítású kerekesszéket.

AZ ALAPÍTVÁNY KÖZÖSSÉGI ESEMÉNYE >>>>

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az Őrzők jótétfutása

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a választott távodat!Jó ügyünk támogatásával most egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges box beszerzéséhez járulsz hozz. Az eszköz segítségével a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.Ha nem futsz, gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!!

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto Novák védnök NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Nestle logó real nature Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
MÉDIATÁMOGATÓ
DIÉTA PARTNER
maxballon

fb share