Jótékonyság a 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavalyi versenyünk jótékonysági termése 14,2 millió Ft volt.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2017-ben a Bátor Tábor közel 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és családjait fogadott táboraiban, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittá Félmaratonon induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Most tavalyi közel 3 milliós gyűjtésük megduplázása a célja az értük futó több, mint 90 sporttársuknak.

CSATLAKOZZ HOZZÁJUK! >>>>

Habitat for Humanity Magyarország

Légy a Habitat követe, vagy támogatója április 14-15-én és segíts hajléktalan embereknek és családoknak otthont teremteni! Utcán vagy erdőben élő hajléktalan embereknek és átmeneti otthonban élő családoknak segítünk, hogy megfizethető szociális bérlakásba költözhessenek, és új életet kezdhessenek.Idén 6 szociális bérlakást szeretnénk felújítani önkénteseink segítségével.Reméljük, te is velünk futsz!

ITT CSATLAKOZHATSZ, VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Kulturális összeesküvés-irodalmi és kulturális élményeket a gyermekotthonok számára!

A csömöri futócsapat 2018. évi kezdeményezése kapcsán irodalmi és kulturális élményeket szeretne nyújtani a gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyermekek részére. Az adományokat az akciót befogadó csömöri Családsegítő Közalapítvány segítségével könyvcsomagok vásárlására fordítják gyermekotthonok számára, illetve egy helyi csömöri rászoruló közösséget is szeretnének irodalmi-kulturális élménnyel meglepni.

CSATLAKOZZ HOZZÁJUK! >>>>

Hogy mindenki jóllakhasson!

A megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik, miközben százezrek éheznek. Segíts, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen! A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy összegyűjtse a felhalmozódó élelmiszer feleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassa azokat 340 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését. Minden 1000 Ft adománnyal, amit összegyűjtesz, 30 000 Ft értékű étel kiszállításában segítesz!

ITT CSATLAKOZHATSZ, VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a gyógyíthatatlan daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörhöz, fuss velünk és gyűjts adományt az emberi méltóság megőrzéséért. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

Őrzők Alapítvány

Az idén 28 éves szervezet legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Az Őrzők Alapítvány orvosi műszerek vásárlásával segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi, vagy kórház közeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyermekek rehabilitációját. Most egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxra gyűjtenek, ami a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez alkalmazott gyógyszeres infúziók steril körülmények közötti készítéshez szükséges.

ITT CSATLAKOZHATSZ,VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Pálferi Karitász

A Pálferi Karitász a "Vissza közénk - kiút a hajléktalanságból" projekt támogatására vállalkozott a tavaszi versenyen. Közös céljuk a lakhatás megteremtése, annak hosszú távú fenntartása, ezzel együtt az érintettek önértékelésének helyreállítása, saját tehetségük, erőforrásaik felismerése, használata. E célokat az önkéntes munka mellett most adománygyűjtő futással is támogatják.

ITT CSATLAKOZHATSZ,VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Nyári tábor diabétesszel élő gyerekeknek

Az egyesület kifejezetten cukorbeteg gyerekek számára szervez tábort, ahol a sportos programok mellett biztosítják a folyamatos orvosi felügyelet, dietetikus által összeállított étrendet, gyógytornász és diabétesz edukátort. Így a gyerekek is biztonságban érzik magukat és szüleik is nyugodt szívvel engedik el őket. 10 rászoruló gyermek ingyenes táborozásának költségét 600 000 Ft összegyűjtését tűzték ki célul jótékony futóik.

ITT CSATLAKOZHATSZ, VAGY ADOMÁNYOZHATSZ!

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. 2016 nyarán megnyitotta SUHANJ! Fitness néven hazánk első integratív, teljes mértékben akadálymentes, épek és fogyatékkal élők számára egyaránt nyitott edzőtermét és futóklubját a Margitszigettől 300 méterre.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL, VAGY TÁMOGASD CÉLJAIKAT! >>>>

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Balog Varga simicskó_honvédelmi Novák védnök TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó főtáv_jó NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
mvm_ok szentkirályi_2017 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo Isostar logo 2017 MÉDIATÁMOGATÓ
PARTNER
maxballon

fb share