Szakmai félmaratoni bajnokságok

Legyél a szakmád félmaratoni bajnoka!

A 33. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni 21,1 km-es távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusoknak, közgazdászoknak és mérnököknek.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták, értékelés és díjazás

Az informatikusok, közgazdászok és mérnökök külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd és e szakmák legjobbjait (női és férfi I-III. helyezettek kupa és oklevél, IV-VI. helyezettek oklevél) külön is díjazzuk. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2018. szeptember 9. vasárnap 8 óra
Rajt és cél: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon

A külön versenyeknek is keretet adó 33. Wizz Air Budapest Félmaratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Regisztráció és részvétel a szakmai versenyeken

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. A szakmai bajnokságokra az online nevezési felületen és személyesen is kizárólag szeptember 1-ig lehet regisztrálni.

Az online nevezési felületen az alábbiak szerint: "Ha regisztrálsz a szakmai bajnokságok valamelyikére írd szakmád nevét -informatikus / közgazdász / mérnök- a mezőbe!"
Nevezési lapon történő nevezéskor a lapra írd rá a megfelelő szakma -informatikus / közgazdász / mérnök- nevét!

A szakmai versenyeken felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkezők vehetnek részt. Az eredményhirdetést megelőzően a szakmánként és nemenként 1-10. helyezettől a fentiek igazolását kérhetjük.

Akik már neveztek a félmaratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és szakmájuk feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "szakma neve félmaraton" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó főtáv_jó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
kométa kalenji Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
biotech_usa_logó volvo cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
DIÉTA PARTNER
maxballon

fb share