Kollégánk tanítványa, Belus Tamás nyerte az Ultra-Trail Hungary terepfutó versenyt

Belus Tamás nyerte a 112 kilométeres Ultra-Trail Hungary terepfutó versenyt a hétvégén.

Fotó: Terepfutás.hu

A nyíregyházi futó 12 óra 54 perc alatt teljesítette a távot, ahol komoly szintkülönbséggel is meg kellett küzdenie. A pünkösd vasárnap 0 órakor rajtolt ultrafutó terepversenyt ötödik alkalommal rendezte meg a terepfutás.hu.

A verseny az Ultra-Trail World Tourtól - a leghíresebb száz kilométeren felüli terepversenyek szervezőinek szervezetétől - megkapta a Discovery race címet, ezzel még a szokottnál is nagyobb nemzetközi figyelem irányult rá: a nevezés novemberi kezdete után három héttel kitehették a megtelt táblát, a négy távra 34 országból 1355 terepfutó regisztrált.

A dobogóra csak magyar futók álltak, a második helyen Madarász Ferenc (13:08), a harmadikon Nyakas Gábor (13:11) végzett. A nők között elsőként Janek Noémi ért a szentendrei célba 15 óra 3 perces idővel, őt követte Csillag Eszter és Kertész Kata, mindössze 3-3 perc lemaradással.

Belus Tamás edzője Barát Gabriella, aki egyúttal a BSI edzéstervezője is. Gratulálunk kollégánknak és minden célba érőnek!

Ha te is szeretnéd Gabi terepfutó edzésterveit követni, iratkozz fel a jövőhéten induló 18 hetes e-edzésre, amely az Intersport Terepfutás 31 kilométeres távjára készít majd fel!

Iratkozz fel most!


 
 Hozd ki magadból a maximumot!
Eddz velünk!fb share