Elmarad a pécsi Telekom Vivicittá Városvédő Futás

A viharos időjárás miatt a vasárnapra tervezett pécsi Telekom Vivicittá Városvédő Futás sajnos elmarad. A későbbi megrendezés lehetőségéről hamarosan döntünk.


Akik Pécsen vannak, látják és érzik, akik máshol, azokkal innen tudatjuk, hogy milyen viharos szél fogadott minket ma reggel a Széchenyi téren.

A szél annyira erős, hogy nem teszi lehetővé az esemény megrendezését, nem csak az eseményhez szükséges eszközöket nem tudjuk megfelelően rögzíteni, de az is félő, hogy az útvonalon tetőcserepeket, faágakat sodorhat le a szél. A szervezőbizottság ezért a futók biztonságát szem előtt tartva úgy döntött, hogy a mai napon az eseményt nem rendezi meg.

A későbbi megrendezés lehetőségéről hamarosan döntünk, erről a már benevezetteket értesítjük, valamint itt a honlapon is közzétessszük.

Amennyiben új időpontban rendezzük meg az eseményt, az átvett rajtszámok akkor is érvényesek lesznek. Akinek a kijelölt új időpont nem felel meg, a rajtszám visszaadásával visszakapja a befizetett nevezési díjat. Fontos, hogy mindenki ott jelezze majd a visszalépési szándékát, ahol a nevezését leadta.

Köszönjük a megértést, a további részletekkel hamarosan jelentkezünk.fb share