Akik a szuperhősökért futnak a Telekom Vivicittán

2016-ban az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermekklinika sebészeti műtőjének felújítását tűzte ki célul. A Jótékony szervezet egy a 13 közül, amely megjelenik a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.


"Mi, az Őrzők Alapítvány futónagykövetei a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyuló betegekért futunk. Ők számunkra azok a szuperhősök, akik hosszú hónapokig, olykor évekig küzdenek felnőtteket is megszégyenítő bátorsággal és kitartással a rák ellen. Ők azok, akik komolyabb bajkeverők ellen harcolnak mint a jól ismert mozihősök. Ők azok, akik nap mint nap nehéz próbákat állnak ki. Erőt és reményt szeretnénk adni nekik és szüleiknek, valamint támogatást gyűjtünk körülményeik javítására. Hiszen tény: az időben diagnosztizált, és megfelelő kezelésben részesített gyermekek közel 80 százaléka meggyógyul, és teljes életet élhet. 2016-ban az Őrzők Alapítvány a Gyermekklinika sebészeti műtőjének felújítását tűzte ki célul.

Itt a lehetőség, hogy Te is Szuperhős legyél! Csatlakozz Futónagyköveteink közé és adj esélyt kis hőseinknek! Feltétlenül látogass el sátrunkhoz, sportpszichológiai-, dietetikai tanácsadóink számítanak Rád! Az ügyességi pályánkat teljesítő gyermekeket pedig kis meglepetéssel várjuk!"fb share