Fuss szombaton a Normafánál Novák Katalinnal és Lévay Vikivel!

A SPAR Budapest Maraton®-ra készülve 30 kilométert futnak a Normafánál, te is csatlakozhatsz rövidebb-hosszabb időre! A tréninget Monspart Sarolta felügyeli, akitől személyesen is kérhetsz tanácsokat.


Augusztus 27-én, szombaton Novák Katalin és Lévay Viktória közösen készül az október 9-i 42 kilométerre, ezúttal 30 km-t tesznek meg az új, 4 kilométeres futópályán. Mivel oda-vissza fognak futni, egy-két körre te is beállhatsz, akár a Wizz Air Budapest Félmaratonra, akár a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamely távjára készülsz (10 km, 30 km, 42 km).

A két hölgy edzését tájfutó világbajnokunk, Monspart Sarolta vezeti, aki végig a 21-es busz végállomása mellett, a normafai parkolóban lesz. Ha szükséged van néhány jó tanácsra, neked is segíthet a felkészülésben - már csak ezért is érdemes eljönni!

6:30-kor vágnak majd neki, nagyjából 10 órakor lesz vége a 30 kilométernek.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkára Lévay Viktória színésznővel (és Jegyes-Tóth Krisztina műsorvezetővel) közösen idén egy mozgalmat indított, amelynek elsődleges célja, hogy a futást, mint bárki számára könnyedén elérhető és elkezdhető sportolási formát népszerűsítse. Emellett felhívja a figyelmet arra is, hogy a futás kiváló alkalmat teremthet a családok számára, hogy közösen, a szabad levegőn, tartalmasan tölthessék el szabadidejüket nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül.

Ezek népszerűsítése érdekében nemrégiben facebook oldal is indult Fut a család néven. Az idei év fő eseményeként Novák Katalin és Lévay Viktória októberben indul a SPAR Budapest Maraton®-on, erre készülnek szombaton a Normafánál.



fb share