Hét hónap múlva elindulunk Siófokról - már nevezhetsz!

2017. március 23-án elrajtol a jubileumi 10. Spuri Balaton Szupermaraton, s ennek örömére megnyílt az út a nevezni vágyók előtt: a négynapos eseményre, illetve a maraton+ versenyszámokra már regisztrálhatsz.


Spuri Balaton Szupermaraton 2017-ben is Siófokról indul majd március 23-án, s négy napra rá, vasárnap, 26-án ér vissza a mezőny ugyanoda. A 195,5 kilométeres táv teljesíthető egyénileg, párban vagy 3-4 fős váltóban is.

A pontosan hét hónap múlva rajtoló négynapos eseményre mától lehet nevezni. (És regisztrálhatsz a maraton+ versenyszámokra, például a március 23-i Siófok és Fonyód közötti 48,2 km-re.) A nevezési információkat és díjakat itt találod.

Érdemes hát szervezni a csapatot, netán dönteni az egyéni indulás mellett! A nevezést a betétszámokra - FélBalaton Szupermaraton, Spuri Öböl Félmaraton, Spuri MaratonFüred - is fokozatosan megnyitjuk az elkövetkezendő napokban.

Azt se hagyjátok figyelmen kívül, hogy a 10. Spuri Balaton Szupermaraton minden 4, illetve 2 napos váltó versenyszáma beleszámít a 2017-es Fut a cég sorozatba is.fb share