Logóvadászat a Balatonnál: nyerj a vásárlási utalványt a Podiarttal

Spuri Balaton Szupermaraton ideje alatt háromszor is lesz ingyenes tapvizsgálat, ráadásul a ha lefotózol egy Podiart-logót, 40 ezer forintos Spuri vásárlási utalványt is nyerhetsz!


Aki szeretné, hogy futása még könnyedebb legyen, ingyenes talpvizsgálatot kérhet és speciális talpbetétekkel kapcsolatos tanácsokat kaphat, valamint rendelhet a cég szakemberétől a Spuri Balaton Szupermaraton ideje alatt az alábbi időpontokban:

  • március 17., csütörtök: Siófok, Hotel Magister 16 órától,
  • március 18., péntek: Keszthely, Hotel Helikon 13 órától,
  • március 20., vasárnap: Siófok, Hotel Magister 11 órától.

A verseny ideje alatt Podiart logó-vadászat lesz! Nem kell mást tenned, mint lefotózni a versenyen a Podiart logót, lájkolni a Podiart Facebook-oldalát, majd a fotót feltölteni a saját oldaladra, és a bejegyzés szövegében taggelni a @Podiart Kft. Facebook-oldalát vagy használni a #podiart hashtaget. A logót megtalálhatod versenyzők ruházatán, autókon, zászlókon, esetleg a talpbetéteden... A beküldők között egy 40.000 forintos Spuri Futóbolt vásárlási utalványt sorsolunk ki!

A Podiart betétei a cipőhöz és a futó lábához szabottan készülnek, a láb súlyvonalát a normális, vagy ahhoz közeli irányba tereli. A korrekciós nyomvonal kialakítását a talp nyomásponti képe alapján egy tervező program segítségével végezik. A megtervezett modulelrendezés sáncszerűen csatornát képez. A betét használata következtében szükségszerűen ebben fog haladni a test súlyvonala.

Bővebb információk a Podiart honlapján vagy az alábbi videóban.


fb share