Már közel ötven jótékony futó készül a Telekom Vivicittára

Folyamatosan nő azok száma, akik valamely jótékonysági szervezet színeiben indulnak majd a Telekom Vivicittá Városvédő Futás valamely távján. Egy csömöri iskolai osztály különleges célra gyűjt.


A jougyekert.hu felületén toborzó, gyűjtő szervezeteket és különböző céljaikat megtalálod itt, s adományozni is tudsz néhány kattintással, ha támogatni szeretnéd őket. Jelenleg 41 követ található a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás neve mellett, s akár te is csatlakozhatsz hozzájuk.

A csömöri Mátyás Király Általános Iskola 2/d osztálya különleges célt tűzött ki: iskolájuk könyvtárának bővítését. Szeretnék az olvasás iránti szeretetüket kifejezni és megosztani minél több érdeklődővel. A ma már másodikosokká cseperedett osztályba átlagos gyerekek járnak, akik az olvasás és a jó jegyek mellett a sportban is jeleskednek. Van köztük országos korosztályos úszóbajnok mell-, hát-, és gyorsúszásban, országos korosztályos győztes karatéban, és ritmikus sportgimnasztikában. De a zene, az irodalom, a matematika és a környezetismeret terén is jeleskednek a képen látható tanulóik. "Gyere, fuss velünk a mesék birodalmába!" - hirdetik.fb share