Rajtszám-kedvezmények: állatkert féláron, könyvfesztivál ingyenesen

A 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás bármely távjának rajtszámával a Fővárosi Állat- és Növénykertbe és a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra is érdemes ellátogatni - nem csak a kedvezmény miatt.


Ha magaddal viszed rajtszámodat, az alábbi helyszíneken felhasználhatod az ahhoz járó kedvezményeket is!

Egy rajtszám egy személy számára biztosít kedvezményt.

23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál: ingyenes
A 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál közel 300 kiállítója - könyvkiadók, kulturális intézetek, színházak és sok más - könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, dedikálásokkal, és természetesen rengeteg új könyvvel várja a látogatókat a Millenárison 2016. április 21. és 24. között. A fesztiválon díszvendégként mutatkozik be Szlovákia kortárs irodalma és kultúrája, valamint Jostein Gaarder norvég író.

Fővárosi Állat- és Növénykert: 14 éves kor alatt ingyenes, 14 felett 50% kedvezmény (2016. április 15. és május 15. között, általános nyitvatartási időben)
Az 1866-ban megnyílt Fővárosi Állat- és Növénykert idén ünnepli alapításának 150. évfordulóját. A világ egyik legrégebbi és legszebb állatkertje, Európa egyik leggazdagabb gyűjteményével: közel ezer állatfaj több mint 10 ezer egyede és közel 2500 növényfaj tekinthető meg az országos védettséget élvező természeti környezetben. A közönség nagy kedvencei többek között: Vobara és Nur-Nuru-Bin, a koalák, Asha, a kiselefánt, az egyedülálló vombatcsalád, a lubickoló fókák, a hatalmas orrszarvúak, a zsiráfcsalád és társaik.

És ha a rajtszám sarkára pillantasz, láthatod, hogy a Spuri Futóboltokban is 10 százalék kedvezményed van.fb share