Szentkirályi ásványvízzel frissíthetsz a Telekom Vivicittán

Idén először várja ásványvíz a versenyzőket a Telekom Vivicittá Városvédő Futás frissítőállomásain. A verseny hivatalos ásványvize, a Szentkirályi Fuss neki! nevű programja keretében Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó két szerencsés versenyző felkészülését is segíti, az edzés első lépéseitől egészen a célvonalig.


A futószezon első nagy jelentős rendezvénye már több mint 30 éve mozgatja meg a futás szerelmeseit. A 7 és 10 kilométeres, valamint a félmaratoni táv teljesítését ebben az évben a Szentkirályi ásványvízzel segíti. A természetes ásványvíz a frissítőállomások mellett a befutócsomagban is megtalálható lesz mindkét eseménynap résztvevői számára.

"Nagy öröm számunkra, hogy a Szentkirályi lehet az esemény hivatalos ásványvize, hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél többen éljenek egészséges életet, amelynek a sport elengedhetetlen része. Egy több tízezer futót megmozgató verseny tökéletes alkalom arra, hogy példát mutassunk, és maximálisan támogassuk a sportos életvitelt" - fejtette ki Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t és a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-t is tulajdonló Central European Mineral Water Holding elnöke.

"A futóversenyek indulóinak nagyon fontos, hogy jól és jót frissítsenek futás közben és a célba érkezés után is. Nagy várakozásokkal tekintünk az együttműködésünk elé új frissítő partnerünkkel, a Szentkirályival. Reméljük, hogy az idei versennyel egy sikeres és hosszú távú kapcsolat indul el." - emelte ki Kocsis Árpád, a verseny igazgatója.

A résztvevők felkészülést ebben az évben Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista, a Szentkirályi futónagykövete is segíti. A több félmaratoni és maratoni versenyt is a háta mögött tudó sportoló a Szentkirályi Fuss neki! nevű programjának keretében két szerencsés jelentkezőt készít fel az általuk választott távra, akik a Szentkirályi futócsapatának tagjaként a profi segítség mellett teljes futófelszerelést is kapnak.

A Telekom Vivicittá Városvédő Futásra, a tavasz legnagyobb szabadidősport-rendezvényére 2015-ben már több mint 26 ezren neveztek.fb share