Szeretnéd felfrissíteni a futó-ruhatárad?

Lőj egy szelfit a március 21-én nyíló debreceni Spuri Futóbolt üzlethelyisége előtt, és tiéd lehet egy 30 000 forint értékű Spuri Futóbolt vásárlási utalvány. A nagybevásárlás alatt a Spuri Futóbolt szakértő tanácsadói segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb darabokat.

Nem kell mást tenned, csak:
1. megkeresned a leendő Spuri Futóboltot (Na jó, segítünk egy kicsit... A cím: 4025 Debrecen, Piac u. 49-51. Na jó, még egy kicsit: a Generali székház átriumában keresd),
2. lefotóznod magad a leendő bolt előtt,
3. feltöltened a facebook és/vagy az Instagram profilodra az elkészült képet,
4. használnod a #spurifutoboltdebrecen hashtaget,
5. ölbe tett kézzel várnod, hogy tiéd legyen a legtöbb like-ot begyűjtő fotó.
+1. Ha nem akarod ölbe tett kézzel várni, hogy te vidd el a 30 000 Ft-os nyereményt, tégy meg mindent, hogy a tiéd legyen a legfeltűnőbb, legviccesebb, legeredetibb, azaz a legtöbb like-ot bezsebelő fotó. Jöhet jelmez, photoshop, tótágas, bármi.

2014-ben, a budapesti, Maros utcai üzlet nyitásakor például ilyenekkel próbálkoztak:

A 30 000 Ft-os vásárlási utalványt a legtöbb like-ot összegyűjtő feltöltő viheti haza. Határidő: 2016. március 20., éjfél.

Különdíj: A #spurifutoboltdebrecen hashtag-gel feltöltött képek szavazáson vesznek rész. A szavazáson nyertes legszellemesebb, legeredetibb fotó feltöltője különdíjat kap.
A különdíj: egy 10 000 Ft-os nevezési kupon a BSI 2016. évi eseményeire + egyéves Spuri Futómagazin előfizetés (értéke: 3500 Ft).

Az egy fotóhoz tartozó facebook és az instagram like-ok számát összesítjük. A játékban csak a #spurifutoboltdebrecen hashtaggel ellátott képek vesznek részt. A BSI ingyenes nevezési kupon csak előnevezés esetén, kizárólag a BSI eseményeinek nevezési díj fizetésére, illetve belépőjegy vásárlásra használható fel, 2016. december 31-ig.fb share