Vasárnap megrendezzük a 7. K&H mozdulj! velencei tóúszást!

A siófoki obszervatórium meteorológusainak előrejelzése alapján a 7. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlont augusztus 14-én meg tudjuk rendezni. Készülj a nem túl meleg vízre!


Az eredeti, augusztus 6-i időpont után megvan az új, a végleges: augusztus 14., vasárnap. Rajt 9-től folyamatosan, a versenyközpont reggel 8-kor nyit. (A legkésőbbi lehetséges rajtidőpont minden úszótávon 14:00.)

Fontos tudnivaló, hogy az elmúlt napok hideg időjárása miatt lehűlt a tó vize, vasárnapig újra melegedni fog, várhatóan 20-22 fok között lesz. Ezért:

  • átalakítottuk a pályát, az 1500 méter hosszú pályát a nádason belül alakítjuk ki, mert sekélyebb, gyorsabban felmelegedő, szakasz ez, s így könnyebb kijönni, ha úgy érzed, hogy túl hideg víz (útvonaltérképek itt),
  • neoprén ruha a vízhőfoktól függetlenül minden távon engedélyezett,
  • ajánjuk, hogy krémezd magad! (A profik vazelint használnak, amelyet bármelyik gyógyszertárban beszerezhetünk, de a legegyszerűbb bármilyen zsíros krém is megfelel. Főleg a testhajlatokat kell bekenni, de ha 20 fok alatt van a víz hőmérséklete akkor a fürdőruha által nem takart összest testrészt érdemes bekenni. Bővebb szakmai tanácsok itt.)

Az előnevezés minden távra (és a túratriatlonra, túraduatlonra is) ma még lehetséges, de vasárnap a helyszínen is lehet regisztrálni.

Amennyiben te korábbi, érvényes előnevezéssel nem veszed fel a rajtcsomagodat, akkor automatikusan jóváírjuk a befizetett nevezési díjadat a virtuális számládon, s az összeget felhasználhatod a BSI bármely eseményén, legkésőbb 2017. december 31-ig. Ha ehelyett azt szeretnéd kérni, hogy utaljuk vissza a pénzt, jelezd ezt szombat éjfélig a visszalépési űrlapon, amelynek megjegyzési rovatában add meg a bankszámlaszámodat. (A visszautalásokat és a jóváírásokat augusztus 14. után kezdjük el végrehajtani.)fb share