A K&H Gyógyvarázs pályázatán te is szavazhatsz

83 gyermekegészségügyi intézmény jutott tovább a K&H gyógyvarázs területi pályázat második fordulójába. A végső eredmény kialakítása a nagyközönségen múlik. 2017. december 31-ig szavazatával bárki hozzájárulhat, hogy a saját lakóhelyéhez tartozó kórház, gyermek háziorvosi rendelő vagy védőnői szolgálat jusson támogatáshoz.

A Magyarországon kritikus helyzetben lévő gyermekegészségügyet immár 14. éve támogatja a K&H gyógyvarázs programja, melynek területi pályázatával most újabb 26 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és gyermek háziorvosi rendelő juthat innovatív eszközökhöz vagy akár a kicsik gyógyulását segítő, inspiráló környezetet is létrehozhat.
2017. december 31-ig most bárki segítheti voksával a lakókörnyezetében lévő gyógyító intézményt, melyek egyenként maximum bruttó 350 ezer forint, összesen több mint 9 millió forint értékű támogatást kaphatnak.

A szavazáshoz kiválasztott pályázatokra két hónapon át voksolhat a nagyközönség a K&H bankfiókokban és az online szavazófelületen.fb share