BSI-Futónagykövetünk nagy futása

Hajdú Péter, XVI. kerületi futónagykövetünk áprilisban ember feletti adománygyűjtő futásba kezd, de előtte még másodmagával rajthoz áll a Spuri Balaton Szupermaratonon.

Hajdú Péter nagypapakorban kötelezte el magát a hosszútávfutás mellett, mely egészséget, örömforrást és a közösséghez tartozás élményét hozta el számára.

Tervei szerint idén áprilisban, 8 nap alatt futva teszi majd meg a Budapest-Auschwitz közti 480 km-es utat. A többszáz kilométeres kihívás célja kettős: amellett, hogy az út egy magától értetődő emlékfutás, Péter a SUHANJ! Alapítvány adománygyűjtő programjában 1 000 000 Ft összegyűjtését vállalta futásával.

"Felkészülésem első évében titokban tartottam az ötletem. Biztos akartam lenni abban, hogy képes vagyok tervem teljesítésére. Számtalan félmaraton, maratoni kihívás, az Ironman megmérettetés és a tavalyi Balaton-kerülő futás után, ma tudom, hogy képes leszek rá. Meghoztam a döntést, a 8 naposra tervezett utat, kb. átlag 60 km-es szakaszokban segítőkkel, kerékpáros kísérővel futom végig."

Hajdú Péter rendszeres résztvevője a Spuri Balaton Szupermaraton eseményének. Tavaly egyéni indulóként 19:54:59 alatt teljesítette a 196 km-es távot. Péter idén is rajthoz áll, 2017-ben párban vállalkozik a tókerülésre.

Támogasd Pétert céljai elérésben, és támogasd a SUHANJ! Alapítványt abban a küldetésében, hogy a mozgás öröme mindenkié lehessen!
Idekattintva tudsz segíteni!


A SUHANJ! Alapítvány fő célja megosztani a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal, integrálni őket a társadalomba a sportban átélhető élményeken keresztül. Ingyenes futóedzéseikkel, úszásoktatásukkal, valamint hazánkban egyedülálló, akadálymentesített, integratív edzőtermükben, a SUHANJ! Fitness-ben elérhető szolgáltatásaikkal aktívan ösztönzik a fogyatékkal élőket, hogy ugyanolyan sportélményekben és teljes életben legyen részük, mint ép társaiknak.fb share