Elindult a nevezés a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra

Mától tudsz nevezni a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó távjaira. Győzd le a maratoni távot csapatban, vagy futhatsz félmaratont is egyéni indulóként és trióban!

Futnál egy jó félmaratont a belvárosban mielőtt beleveted magad a nyári pihenésbe? Vagy összeállt egy(-két) bevállalós baráti vagy céges csapat a maratoni táv leküzdéséhez?

Nevezzetek a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó közkedvelt távjaira, és legyetek részesei egy fergeteges nyári futóbulinak!

Az esemény idei újdonsága, hogy 2017-ben a maratoni távot már nemcsak 6, hanem akár 2, 3, 4 vagy 5 fős csapatban is teljesíthetitek.

Ha a maratoni táv hosszúnak tűnik, próbáljátok ki magatokat a félmaratonváltóban. A 3 fős csapatok minden tagja ugyanazt a kicsivel több mint 7 km-es távot teszi meg.

Ha nem a váltó a Te számod, akkor se maradj otthon, futhatsz ugyanis egyéni félmaratont. A 21 km-es táv teljesítésével a Félmaratonmánia sorozat nyári állomását is kipipálhatod.

A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó körverseny. Egy kör 7032 méter.
A maratoni távon a csapatok tagjai 6 kört tesznek meg - egymást váltva, a félmaratoni táv indulói 3 kört teljesítenek egyéniben vagy trióban, a minimaraton váltó távja egy kör.

Az esemény a Fut a Cég sorozat része, vagyis a versenyen kifejezetten várjuk céges csapatok jelentkezését! Mutassátok meg, ki a sportosabb, ki a jobb! A Fut a Cég sorozatban a verseny 3 és 6 fős maratonváltó távjai vesznek részt.

A félmaratonváltó pedig a Médiabajnokság versenytávja is egyben.

Grundolj egy csapatot, és nevezz!


De előtte nézd meg a tavalyi verseny kisfilmjét!fb share