Kasza Tibi és Túróczi Réka futása

Kasza Tibi énekes, műsorvezető Túróczi Réka hosszútávfutóval készül a Telekom Midicittára a verseny hivatalos ásványvize, a Szentkirályi Fuss neki! programja keretében.

Idén a Szentkirályi Fuss neki! elnevezésű programja keretében Túróczi Réka hosszútávfutó, a Szentkirályi futónagykövete nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy a következő hetekben felkészítse Kasza Tibi énekest, műsorvezetőt a Telekom Vivicittá 5 km-es távjára, a Telekom Midicittára.
"Mindig nagyon jó hangulatban telik a munka - meséli Réka nevetve -, de figyelnem kell rá, hogy Tibi vidám, pörgős természetét inkább a futásra való felkészülésben kamatoztassa."

Tibi így vall a készülődésről:
"Én úgy tekintek magamra, mint biztató példára. Ha valaki már látott engem, akkor tudja, hogy az alkatom totálisan összeegyeztethetetlen a futással. De ha én meg tudom csinálni, akkor bárki meg tudja. Úgy tekintsetek rám, hogy >>ha a Kaszának menni fog, nekem is<<. Amit minden futótól elvárok a táv teljesítése közben, hogy amikor megelőz, legyen hozzám egy biztató szava."

A felkészülésről készült videot nézd meg a képre kattintva!


A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft-nek köszönhetően a több tízezer futót megmozgató verseny résztvevői biztos nem maradnak szomjan: 2017-ben szinte már hagyományőrző módon, második alkalommal lesz a futószezon első nagy jelentős rendezvénye, a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize a Szentkirályi. A frissítőállomásokon és a befutócsomagban megtalálható természetes ásványvíz biztosítja majd a versenyzők megfelelő hidratációját.

"A sport elengedhetetlen része az életünknek, az egészséges életnek, ahogy a megfelelő folyadékbevitel is, ezért tökéletes alkalom ez arra, hogy példát mutassunk, és támogassuk ezt a rendezvényt. Egyre népszerűbb trend az egészséges életmód, egyre többen sportolnak, de rohanó életmódunk miatt valahogy elfelejtkezünk a szükséges hidratációról. A Telekom Vivicittá futóit mi biztosan emlékeztetjük majd a frissítőállomásokon, és reméljük, hogy így mások figyelmét is ráirányíthatjuk a gondos folyadékfogyasztásra" - mondta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.fb share