Két hét a Kikelet Félmaratonig

Két hét múlva, április 1-jén elrajtol a VII. Kikelet Félmaraton mezőnye a bajai Petőfi sziget festői környezetéből. A verseny az ATOM 100+ sorozat következő állomása.

A halászok már válogatják a legfürgébb pontyokat, melyekből a célban felszolgált Bajai Halászlé fog készülni. A befutóérmeket már festik a mesteremberek, hogy szépen mutasson a gyűjteményedben. A város szurkolói pedig készítik a dobot, sípot, nádi hegedűt vagy éppen a tenyerüket, hogy varázslatos hangulattal kísérjenek végig a verseny 21 km-es útvonalán, mely Baja leghangulatosabb részein visz keresztül. A pályát már felmérték, az ébredő tavasz napról napra szebbé teszi. Vagyis a szervezők készülnek, most rajtad a sor.

Ne késlekedj a regisztrációval, hiszen az előnevezés határideje március 26-án lejár!

A versenyen az egyéni félmaraton mellett a 21 km-es távot lefuthatod párban vagy egy háromfős csapatban, és választhatod a 10 km-es versenytávot is.

A Kikelet Félmaraton az Atom 100+ sorozat harmadik állomása. Amennyiben a végelszámolásnál a legértékesebb ajándékra fáj a fogad, és még nem kezdtél neki a kilométergyűjtésnek, Baján mindenképp el kell kezdened, de már nem hibázhatsz, hiszen az Adidas ajándék eléréséhez innentől minden versenyen a maximum távot kell teljesítened!


Az ATOM100+ sorozat negyedik állomása a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 10 km-es távja.fb share