Lefutom a maratont! - készülj velünk!

A foteltől a maratonig! A BSI felkészítő kiadványa azoknak, akik elhatározták, hogy maratonfutókká válnak. Edzéstervek, jó tanácsok, hasznos tippek A-tól Z-ig.

Felkészítő füzetünk a Spuri Futómagazin különszámaként évente kétszer jelentkezik. A tavaszi számban összegyűjtöttünk neked mindent, amit a maratonfutásról tudnod kell.

A kicsivel több mint 42 km-es távra 42 jó tanáccsal látunk el, és mesélünk a maratoni falként ismert holtpont pszichológiájáról.

Táplálkozási tanácsaink irányítűként szolgálnak a felkészülési időszakban: mit és hogyan érdemes enned annak érdekében, hogy a felkészülésedet támogasd.

Tippeket adunk arra vonatkozóan, hogy miként érdemes öltöznöd az első maratonodon, és bevezetünk a verseny utáni regenerálódás tudományos világába.

A füzetben a leggyakrabban előforduló futóbajokkal, vagyis a futóknál szokásos sérülési típusokkal is megismertetünk, hogy idejében felismerd, ha gond van.

Többféle edzéstervünket úgy állítottuk össze, hogy különböző felkészültségű futók is haszonnal forgathassák.

A 2016-ban debütáló első maratonisták beszámolói pedig tanulságosak lehetnek számodra is.

A füzetet keresd rendezvényeinken, nevezési irodánkban, a Spuri Futóboltokban, vagy lapozgasd az online verziót itt (akár a képre kattintva):fb share