Minden a Kékessel kezdődött

Szőke Cecília, a KPMG munkatársa idén harmadszor készül meghódítani Magyarország legmagasabb pontját, pedig nem is olyan régen kezdte a futást. Ismerd meg történetét!

Hazai pályán az egyik legnehezebb és legkülönlegesebb futóverseny a Kékes Csúcsfutás, melynek névadó támogatója a KPMG.

Szőke Cecília, a KPMG munkatársa idén harmadjára áll oda a rajtvonalhoz. A csúcshódítás kapcsán ezt mesélte:

"Az első részvétel számomra nem volt kérdés, noha csak elvétve futottam addig. A versenyt tudatos készülés előzte meg, és azóta sincs megállás. A futás annyi élménnyel ajándékoz meg, hogy e nélkül már szinte félembernek érzem magam. A SUHANJ! Alapítvánnyal való kapcsolatom az első versennyel kezdődött. Elmondhatatlanul megindító az a mérhetetlen öröm és szeretet, amely azokból a kékruhás futóikból árad, akik megosztják a mozgás örömét sérült társaikkal. Szerettem volna én is részese lenni ennek az élménynek.

Idén áprilisban a 20. Kékes Csúcsfutáson kísérőként egy sérült gyermeket fogok támogatni, kollégáimmal pedig adományt gyűjtünk egy kifejezetten sérült emberek edzésére kifejlesztett sporteszköz megvásárlására a SUHANJ! Fitnessbe, ahol épek és sérültek együtt sportolhatnak.

A lesiklópályán a családom vár majd bennünket, hogy együtt kapaszkodjunk fel a csúcsra. Ennél izgalmasabb futóversenyt el sem tudok képzelni."fb share