Rajtszámátvétel a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonra

A rajtszámodat hétfőtől szerdáig átveheted Budapesten, Váci úti nevezési irodánkban. Azt követően már csak az esemény helyszínén lesz erre lehetőséged, november 25-én, reggel 8-tól!

Az előzetes rajtszámátvételre kizárólag november 20. és 22. között lesz lehetőséged a BSI Nevezési Irodájában, Budapesten, a Váci út 152-156. szám alatt.
A Nevezési Iroda 9 és 17 óra között tart nyitva.

Figyelem!
A nevezési iroda november 23-24-én zárva tart! Ebben az időpontban sem nevezni, sem rajtszámot átvenni nem tudsz már.

A rajtszámátvételre a fentieket követően legkorábban november 25-én, reggel 8-tól lesz lehetőséged a helyszínen kialakított Versenyközpontban.
A Versenyközpont helye: Hotel Hungária - Étterem, Siófok, Petőfi sétány 17.

A rajtszámátvétel lehetséges időpontjai a választott táv szerint:

A szombaton 10:00-kor, illetve 12:30-kor induló távokra: november 25-én 8:00-tól, legkésőbb az adott futam rajtja előtt 30 perccel.

A versenyiroda november 25-én 12:00-13:30 között zárva tart!

A szombati hatodmaratonra, a vasárnapi félmaratonra és a vasárnapi félmaraton páros versenyre: november 25-én 13:30 - 15:30-ig.

A vasárnapi félmaratonra és a vasárnapi félmaraton páros versenyre: november 26-án, 8:15 - 10:30-ig.Kérjük, a rajtszámátvétel során úgy állj be a sorba, hogy tisztában vagy a rajtszámoddal. Ha nem emlékszel a rajtszámodra, vagy nem találod a visszaigazoló emailt, keresd meg magad a Versenyközpont mellett elhelyezett táblákon felállított rajtlistákon.

Ha az első félmaratonodat futod, és ezt jelezted is a nevezéskor, akkor a rajtszámátvételnél automatikusan kapsz egy hátul viselendő "Első félmaratonom" feliratot. Ha előzetesen nem tudattad velünk, hogy most debütálsz a félmaratoni távon, akkor a helyszínen kérhetsz ezt hírül adó feliratot a hátadra.

A maraton párban (1 nap alatt 3 részben és 2 nap alatt 3 részben) indulói, mivel a szombat délutáni hatodmaratont mindketten teljesítik (a csapat ideje a két csapattag átlageredménye lesz), a csapat rajtszámfelvételekor kapnak egy csak a hatodmaratonon viselendő, chippel ellátott, egyéni rajtszámot is!

A csapattagok 1-1 rajtszámot kapnak,ezen szerepel a csapat rajtszáma, mögötte a csapattag indexe keretben.
Ezt a rajtszámot a futás ideje alatt végig jól láthatóan, elől kell viselni.
Amennyiben a csapat első embere egyéniben is teljesíti a távot, ezt a rajtszámot nem kell viselnie.

A rajtszámod elöl viseld. Kérjük, ügyelj rá, hogy mindig jól látható legyen, és ne hajtsd össze! A rajtszám szabálytalan viselése esetén 10 perc időbüntetést kaphatsz! Gondoskodj róla, hogy a rajtszámod helyesen legyen felerősítve, ehhez a rajtcsomagban és a nevezési pultokon találsz biztosítótűket.fb share